[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kvw7J26V68U[/youtube]

Ingen TV selskap i verden er i nærheten av å måle seg med The British Broadcasting Corporation, eller BBC som det verdenskjente selskapet er kjent som-  i å produsere storslåtte TV serier for hele verden.

De mest kjente for det norske publikum er «Pennies From Heaven», «The Onedin Line» og «Waking the Dead» (Kalde Spor)

Britene kan TV og svært mange barn har hatt glede av å se en BBC produsert barne-TV episode mang en gang. » The Teletubbies» blant mange er laget av verdens mest anerkjente TV selskap.

NRK sender tredje sesong av Downtown Abbey bare dager etter at den er vist i Storbritannia. Serien har gode seertall og er meget populær verden over, også i Norge.

Om vakre Lady Mary ( Michelle Dockery) endelig blir gift med Matthew Crawley (Dan Stevens) kan vi få vite allerede i første episode av sesong tre.  

– Hele 8,7 millioner briter benker seg foran skjermen for å se drama som utspinner seg fra 1920 årene. Det velkjente drama som utspiller seg mellom tjenerfolket, de rike, de som ønsker å være suksessrike og de adelige.

– En TV-serie som er lett å bli glad i og en serie hvor du som liker britisk drama må elske. Vi følger familien Crawley og deres tjenere i den store herskapsvillaen gjennom drama, svik og kjærlighet.

Den første av seks episoder går på NRK 1 kl 20:55 søndag 30. september.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Topp bloggere tjener nær en million kroner!

Uansett alder, har du en blogg som mange ønsker å lese- så kan du bli rik. Fler av de mest...

Justin Bieber med ekstrakonsert i Oslo i 2013!

I følge fler medier er det Biebers agent, velkjente Scooter Braun som bekrefter dette til blant annet VG. En glad-nyhet av de...

Lukk