Ventetiden er over. Sorgen, sjokket, sinne og fortvilelsen har sakte, men sikkert lagt seg, snudd og blitt til forsiktig optimisme. Håpet, troen og gleden er tilbake. Tårene er tørket. Drakta er på.

Wolverhampton Wanderers, best kjent som Wolves laget som er mest kjent for å drite seg ut på banen. Ihvertfall de to siste sesongene. For fansen har det rett og slett vært to jævlige år.

Hva skjedde egentlig?

– Alt så tilsynelatende bra ut, men etter en lang rekke med dårlige resultater i 2011/2012 sesongen, og med tap 1-5 i en Premier League kamp mot erkerivalen WBA, fikk manageren Mick McCarthy sparken i februar 2012.

Noen mener elendigheten startet i det øyeblikket nyervervelsen Roger Johnson fikk kapteinsbindet i stedet for Karl Henry, noen måneder tidligere.


Det skapte en splid i spillergruppa som ble større og større, laget stod ikke samlet og fortsatte å tape kamper. Mange kamper.

Ståle Solbakken fikk den tunge og nesten umulige jobben med å trene laget som ikke var spesielt interessert i gjøre som han sa. Etter tap mot lille Luton i cupen var det over for nordmannen. Dean Saunders ble raskt ansatt som Solbakkens erstatter uten nevneverdig suksess.

Wolves rykket ned til tredjenivå i England, League One, etter å ha vunnet ca 10 kamper på to sesonger, og dummet seg ut for hele fotball-Europa. Laget med de velkjente draktene i «Old Gold and Black,» som startet Tippekamp-revolusjonen som den første i sitt slag- med seier mot Sunderland 1-0 i 1969.

Så kom Kenny Jackett ut i fra intet som en frisk pust. En tornado som blåste all dritten vekk i fra vakre Molineux Stadium. En manager som tok tak i det øyeblikket han ble ansatt som ny Coach. Han satte rebellene på transfer-lista og fortalte til de unge lovende spillerne at dette er deres sjanse til å blomstre.

De fleste av de spilleren som sviktet gjennom de to mareritt-sesongene tjener også mest penger. Mellom £20.000 og £25.000 i uka, for å tape fotballkamper.

– En ny æra er på gang, unge sultne spillere skal nå prøve å berge den lille stoltheten som er igjen. Wolvesfansen verden over har igjen et lite håp. Kanskje kan Jacketts oppskrift, som går ut på samhandling, stor fart og innsats som ligger uten på den vakre draka, endelig snu trenden.

Drakta er på. Håpet er tent. En ny sesong starter nå.

COME ON YOU WOLVES!

Vargas

Foto: Flickr/  Reconomy

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Chrsitian Grey til filmen- her er han!

Etter all sannsynlighet er det noe uventet Aaron Taylor-Johnson (23) som seiler opp som den store favoritten til å få rollen...

Naking- Like vanlig å være naken i fjellet, som å være i fjellet

Nordmenn går i fjellet som aldri før, om det er for å kle seg naken og bli tatt bilde av...

Lukk