Drapsalarm i Sverige – Politiet uten kontroll. Mørketallene på antall drepte i Sverige kan være store. Balkongflickorna, jenter som er tvunget over kanten på sin families balkong, av sin egen familie – burde ha vært med på statistikken.

Et skremmende og virkelig mareritt for unge innvandrer jenter i Sverige.

Hvilken ære finnes det å berge, når man tvinger sitt barn til selvmord?

Malmö er verstingbyen, når det kommer til gjeng-kriminalitet med dødelig utgang. I både 2015 og i 2016 ble det begått 110 drap i Sverige, mens det på samme tid i Norge, ble begått 33 drap. Det er en markant forskjell og mørketallene, vi vet er der – er ikke medberegnet i denne dystre statistikken.

Mye tyder på at politiet og myndighetene har mistet all kontroll i flere av de store svenske byene.

Les også: Sverige rystes av overgrepsbølge 

Æresdrap er et grusomt rituale, som er både fremmed, uforståelig og ondskapsfullt for alle nordmenn. Hvilken ære finnes det å berge, når man tvinger sitt barn til selvmord? Balkongflickorna er begrep som utvilsomt blir brukt også i Norge.

Drapsalarm i Sverige – Politiet uten kontroll.

Et fenomen som skjules av den resterende familie etter at den utvalgte, ofte uskyldige datteren har endt sitt liv, etter det som skal se ut som et selvmord, for politiet og etterforskerne. Uten vitner og en familie som står samlet i løgnen – en meget vrien jobb for politiet.

Politimesteren i Malmö har vært så fortvilet at han har gått offentlig ut og bedt innbyggerne i byen om hjelp. Gjengskyting med dødelig utfall har eskalert de siste årene, uten at politet har maktet å ta de involverte gjerningsmenn.

Malmö har også vært gjenstand for hundrevis av bilbranner gjennom hele 2016, i fjorsommer alene, brant nær 90 biler. Også den gang måtte det hardt prøvede politiet i byene innrømme at de ikke hadde kontroll. Dette er dessverre intet nytt problem i byen, nær 400 bilbranner har blitt rapportert i Malmö alene, de siste årene.

Den økte kriminaliteten i byen kan ifølge ungdomsledere, være dårlig integrering, stor arbeidsledighet blant unge mennesker med innvandrer bakgrunn og der politikerne gjør for lite, for å gi de unge et sosialt tilbud.

Kilde: Aftenposten.no

Vargas

Pin It on Pinterest