Norges beste keeper står i mål for Molde og heter Espen Bugge Pettersen. Han bør stå i buret for Norge da nasjonens stolthet igjen skal settes på prøve, en prøve det er grunn til å være ekstremt skeptisk til.

Snart går det ikke en kamp uten at Jarstein gjør ei blemme eller tre i Viking drakta. Han har helt åpenbart ingenting å gjøre i mål for Norge. Noen må tørre å si det til han…

Forsvaret gjorde en svak figur mot Hellas, og bakerst var Rune Almenning Jarstein langt fra den veggen han behøver å være om Norge skal ta seg til VM.

 

Jarstein eller Bugge Pettersen Foto: Aftenposten.no

 

Både det første og siste målet i Hellas` 3-2-seier var scoringer Viking-keeperen burde ha stoppet.

– Om det er Drillo selv, eller keepertrener Frode Grodås som bestemmer keeperplassen, Jarstein har spilt seg ut og det er Bugge Pettersen som nå må få sjansen, ellers vil dette bli en flau affære for Norge.

En VM-kvalifisering som Drillos menn ser på som lett før den begynner. Vel, det er som sagt før den begynner. Våkne opp Drillo, du har ræva full av jobb, en nasjons iver og forventninger er på dine skuldre, og et ønske om gode resultater og kvalifisering til VM 2014 i Brasil må være forventet.

 Med toppfotballsjef Nils Johan Semb ved roret er det lite eller intet håp om deltagelse i neste mulige store internasjonale mesterskap for norsk fotballs tidligere flaggskip.

– Semb har ikke gjort jobben sin, norsk toppfotball ligger med brukket rygg, og det satses for dårlig på de yngste, på teknikk og på klubbfotballen. Det er for lett å si at vi gjør så godt vi kan når det slett ikke er godt nok. Semb må ut!

Drillo alene kan ikke ta skylden for all elendighet i Tippeligaen, men han burde forstått at det var et problem i norsk tippeliga når de fleste har noe negativt å fortelle. Drillo selv uttrykte at han var overrasket over at Tippeligaen holdt et så svakt nivå.

Når klubbene velger enkleste løsning ved å hente overbetalte utenlanske spillere, i stedet for egne unge spillere så går det ut over landslaget til slutt. Det er det vi ser resultater av i dag.

– Det er noen år siden Norge hadde Erik Torstvedt i mål, en av de sikreste plassene på laget, og en glimrende keeper på internasjonalt topp nivå. Dessverre har ikke Norge hans like, men det betyr ikke at Drillo bør bruke en svak keeper som Jarstein i mål, ikke om han vil til VM.

Det er grunn til å frykte at Norge, Drillo og hans menn blir gjort til latter av hele fotball-verden om laget klarer å kvalifisere seg til VM i Braisl i 2014.

Men Norge er forpliktet til å prøve, da må Norge vise fram sine beste menn, også på keeperplass.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber er BUTT man- verdens fineste rumpe er også hans favoritt

Unge Bieber er selvutnevnt rumpe elsker og har ved flere anledninger sagt at han er svært opptatt av dame-rumper. Som kjent er...

Madonna til Oslo- Billetter til halvpris- kommer hun noen gang tilbake?

Billetter til Madonnas konsert i Telenor Arena 15. august er ennå ikke utsolgt og arrangøren velger å dumpe prisen for...

Lukk