Jeg må bare dele dette med mine deilige lesere. Enda det absolutt ikke er noe å skryte av i det hele tatt! Heller tvert i mot. Det er direkte dritflaut-

Jeg er så heldig å være med i en ølklubb. Øl er som kjent skikkelig høy-kultur og det snakkes ofte vel og lenge rundt en seidel med øl eller 10. Bare spør tyskerne og andre som deltar på oktoberfestivalen i München-

Jeg skulle som sagt på ølklubbens månedlige møte, men problemet var at jeg hadde vært sjuk i tre dager før, var endelig på bedringensvei. Og tok sjansen på å møte på klubben. Litt romling i vomma var det. Men med litt øl så går det nok bra…. tenkte jeg…..

Vel framme så gikk praten allerede i alle deler av lokalet, venner som skulle fortelle siste nytt til hverandre, det var stor stemning. Og ølet gikk ned på høy kant. 

Men dette var i desember og det var julebordsesong med dertil lange taxikøer. Jeg var vel ikke direkte edru når jeg skulle begi meg på hjemvei, men heller ikke for full- Jeg merket at maven var i gang igjen, men nå stod jeg allerede i kø så jeg kunne ikke gå noe sted.

Taxikøen snek seg sakte fram, det gikk lenge mellom hver taxi som kom til taxi holdeplassen. Det var mye folk i sentrum, det var kaldt og glatt.

Endelig kom min taxi! Det var den lengste turen jeg kan huske noen gang i en bil- Jeg var helt sikker på at jeg skulle drite på meg inne i drosjen. Men det holdt. Jeg kom meg hjem- Betalte og kom meg ut i en fei, nå var det bare en ting å gjøre og det var å komme seg på ramma!

I det jeg skulle runde rundt foran taxien så skled jeg så lang jeg var rett ut i full lengde, og klarte ikke å holde igjen… Jeg dret på meg som et nyfødt barn… Jeg ble liggende, men vinket ok til sjåføren som hadde sett det hele.

Hvor flaut er det å drite på seg liksom? Det blir vel ikke verre enn det?

Jeg pakket alt jeg hadde på meg ned i en sekk og kastet absolutt alt sammen. Snakk om drittsekk….

Aldri gå ut av huset hvis du ikke er helt frisk etter å ha hatt diare. Aldri!

Har du opplevd noe lignende eller noe flaut du så vidt tør å dele med andre?

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I love curves

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være...

VIDEO-Er Arne Treholt offer for tidenes justismord?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sJISN__-BI0[/youtube] I så fall så snakker vi også tidenes erstatningskrav også- hvis det lar seg gjøre å bevise at det...

Lukk