Facebook generasjonen. De som får alt opp i hendene, og så mye penger de vil uten å løfte en finger for. De finnes i hopetall, og å utfordre disse blir ren underholdning. Men hold på hatten, du tror det ikke før du ser det…

Hva skjer når seks bortskjemte og arbeidssky ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen? Vi setter glasurgenerasjonen på prøve i Gullungene, som har premiere torsdag.

Remi, Simen, Lars Petter, Martine, Sara Nicole og Karoline er seks ungdommer som alle er vant til å få viljen sin, de er ikke vant til å jobbe eller å bidra til fellesskapet. Nå har både de selv og foreldrene innsett at noe må gjøres.

Norsk ungdom er fine folk, pliktoppfyllende, blide og snille. Men det er unntak her også. Og det er disse vi ser i serien «Gullungen». Serien burde kanskje vært kalt » Meget bortskjemte og usympatiske ungdommer».

Vel, det er ikke alle foreldre som er like flinke til å forklare sine håpefulle forskjellen på rett og galt, og å gjør litt for på sikt å bli selvstendig. Disse ungdommene, er late, dumme, har null selvinnsikt, og tenker utelukkende på seg selv.

I serien flytter gjengen sammen i et bofellesskap de selv må få til å fungere praktisk og økonomisk, og i hvert program får de forskjellige jobboppdrag å fullføre for å tjene penger til husholdningen.

Ikke helt uventet byr dette raskt på utfordringer. For ikke å si problemer. Å handle inn mat på trangt budsjett er ikke lett når enkelte er allergiske mot billigmerker.

Etter likevel å ha kjøpt lavpris-tacomiks og måttet velge mellom pils eller sengetøy, oppsummeres den traumatiske opplevelsen slik: «Det må være helt jævlig å være fattig. Nå fikk vi virkelig kjenne på det».

Døm selv. Ville du vært stolt av din ungdom som oppførte seg på denne måten?

Jeg håper virkelig disse ungdommene er klare for å møte et negativt bilde om seg selv etter denne serien. Det er forskjell på å være rik på egen arbeidsinnsats. Noe annet er å få penger fordi foreldrene har mye penger-Foto: VG.no


Torsdager kl 20:30 på TV Norge


Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10083165

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10082979

http://www.tvnorge.no/programmer-tvn/gullungene/klart-for-gullungene-1.9510

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Krisen i Japan gir skyhøye strømpriser

  Hele verden ser mot Japan og alle ber for det tapre japanske folket. Etter jordskjelv og Tsunami har de nå enorme...

Rihanna- the most beautiful woman in the world

  Foto: Stelle Pictures Etter min mening er Rihanna et meget flott forbilde for alle unge kvinner, og da tenker...

Lukk