– Uansett hvor du er i livet så bør du ha en drøm, noe å strekke deg etter. Høsten er tid til ettertanke og du bør sette deg mål for deg selv.

Skal du på høstferie, så er det noe å se fram til, skal du gifte deg i høst, har du og kjæresten kjøpt nytt hus og gleder dere til å flytte inn? Drømmen og målet, det er opp til deg.

– Kanskje gjør dere alt dere kan for å få barn, kanskje venter du på å få donor til din ødelagte lunge, eller du skal snart sone en fengselsdom for en forseelse du angrer dypt og bittert på. Sett deg mål langt der framme, og kjenn etter ilden i deg. Drømmene blir til mens man lever. Bruk tiden din godt.

– Ønsker du at dine drømmer skal gå i oppfyllelse så er det flere måter å klare det på. Det første man må gjøre er å sette opp en langsiktig plan, en strategi for å klare å nå drømmen en gang langt der framme. Om du ønsker å bli tannlege, lærer eller snekker, så er det «bare» å studere lenge nok til at du har utdanning til å bli nettopp det.

Går du med drømmer om å se verden, reise og oppleve andre kulturer i fjernere strøk enn du noen gang har vært, så er det en drøm du bør gå etter.

Ingen kan leve drømmen for deg, du må strekke deg å nå den selv.

Drømmen blir til mens du lever.

Skal du ikke på høstferie, så er det enda tid til å bestille reise…

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slanker du deg- eller liker du deg selv som du er?

Får du beskjed av en venn eller venninne om at de synes du bør gå ned i vekt, så kan dette...

Blogger- med livet som innsats

 -  Ida Wulff ble for ikke lenge siden direkte sjikanert av en villsint taxi- sjåfør i Oslo, Ulrikke Lund ble overfalt, slått...

Lukk