Er du jente og er glad i å bli tatt blide av, samt av den typen som har tålmodighet nok til å gjøre som fotografen sier gjennom en hel dag? Da har du muligheten til å få drømmen din gjort om til virkelighet, helt gratis. 

Fotografen Jim Dokken har  vært så kul å latt www.vargas12.com være et av flere steder han publiserer sine meget godt anerkjente bilder fra sitt kamera. Det kan du få glede av gjennom å ta kontakt med Jim for muligheter for en fotoshoot. Går du inn på nettsiden kan du finne mange serier med diverse bilder som Jim har tatt.

Foto: Jim Dokken


Alle gode bloggere med respekt for gode innlegg bør ha gode bilder, det har vi tatt konsekvensene av og får nå lov til å bruke noen bilder fra en meget dyktig fotograf. Det løfter blog-postene opp på et nytt nivå og helheten blir mer leservennlige for våre viktige lesere.

Benytt sjansen nå, det er mange om benet så vær tidlig ute, skriv en en e-post til fotografen, du kan bli den neste modellen vi velger å bruke på denne bloggen.

Du bør bo på Østlandet, helst i Drammens-regionen.

Lykke til!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Zlatan – verdens beste svenske!

4 mål for sine franske arbeidsgivere på 19 minutter, et av målene et langskudd fra 28 meter ble målt til...

Grådige nordmenn stjeler milliarder fra egen arbeidsgiver

Grådige nordmenn stjeler milliarder fra egen arbeidsgiver. Nordmenn er grådige, griske og stjeler mer fra egen arbeidsgiver enn noe andre...

Lukk