Du kjenner det kribler i hele kroppen, du er travel og har egentlig ikke tid til å tenke på noe annet enn de forbanna oppgavene du har på jobb. Allikevel er det tanker rundt det som skjedde sist helg som svirrer rundt i hodet.

De fantastiske orgasmene, den vanvittige sexen og de overraskende blikkene når du strippet for utdrikkingslaget.

– Slikt kan være tøft å takle for de fleste, men du er glad i sex og å bli fylt opp i alle hull av mange deilige menn har lenge vært en vill fantasi. Endelig ble det virkelighet. På jobb, kåt som en hann hund, søkkvåt og klar. Skal du bare gå å få det unnagjort? Nei, det er bedre å vente til du er hjemme. Der er det tross alt pikk å få.

Slik er det nok flere kvinner og menn som har det rundt om i Norge. De har opplevd noe flott som de ikke kan få ut av hodet og som blir liggende på minne, som gjør deg opphisset hvor som helst, når som helst.

Kjenner du deg igjen?

– Det er selvsagt bare naturlig å kjenne at det pirrer litt ekstra, enda man er på jobb, du har helt sikkert opplevd det en rekke ganger. Det kan være nok å sitte i et møte med nye og spennende mennesker. Han hadde en fantastisk parfyme eller det blikket som gjør enhver kvinne mo i knærne. Eller kanskje det var hun som gjorde deg små-yr?

– Skjørtet som satt så stramt over den deilige frodige rumpa hennes, den sexy strømpebuksa eller de svulmende brystene der du tydelig kunne se konturene av de stive brystvortene gjennom den hvite skjorta. Var hun ikke litt blank i blikket også? Hva var hun villig til å bli med på; fantaserer du et kort øyeblikk.

Vi nordmenn har vanskelig for å snakke om kåthet og nytelse.

Å være kåt er forbeholdt soverommet for de fleste, det er bare partneren som skal vite når du er kåt, og slik må det gjerne få lov til å være. Faktum er at det går kvinner og menn rundt om på arbeidsplasser og er kåt gjennom deler av arbeidsdagen. Noen velger til og med å gjøre noe med det der og da. Mange finner sin neste partner nettopp på jobb av nevnte årsak.

Flørt og latterklang kan fort føre til noe mer, mann møter kvinne. Kåtskapen herjer og det er kort vei fra lyst til handling. Det er ikke bare på julebordet enkelte arbeidstakere velger å være utro, det kan skje hver eneste arbeidsdag året igjennom.

Du vil selvsagt ikke innrømme det, men du har opplevd å bli kåt på jobben en rekke ganger, du også.

 

Foto: Flickr/  ttran012

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges rikeste idrettsstjerne er ny-forelsket!

Norges rikeste idrettsstjerne er ny-forelsket! Suzann "Tutta" Pettersen (33) har funnet kjærligheten. Den heldige er Christian Ringvold (33), også han...

Lukk