Terroristen Anders Behring Brevik sitter i rettssalen og er tydelig irritert over å få spørsmål som kan strides ved om han er tilregnelig eller ei. Det kan han bare spare seg for. For de aller fleste som vet hvem masse-drapsmannen er, så er han så utilregnelig, gal og ond som et menneske kan bli. 

Uansett hva de «lærde» kommer fram til etterhvert.

– Det er en patetisk klovn på 33 år som sitter i rettssal 250 i Oslo tinghus og truer med å slå av mikrofonen for å ikke svare på flere spørsmål fra aktor. Som om det skulle ha noen betydning.

De aller fleste som har fulgt hendelsene etter 22. juli begynner å bli dritt lei både drapsmannen og hans desperate kamp om å bli funnet tilregnelig. Hvem bryr seg?

– Når Behring Brevik endelig blir dømt til 21 års fengsel samt forvaring, og minnes-markeringen i Oslo og på Utøya er over 22. juli i år- så er det bare å håpe at det går lang tid før vi hører et ord til fra denne mannen.

– Vi skal ikke glemmes hva som skjedde, de drepte og de skadde. Vi skal gjøre alt vi kan for at de etterlatte skal få et verdig liv og komme seg opp igjen etter et år med bunnløs sorg. Vi skal også gjøre det vi kan for å hjelpe de som fortsatt ikke kommer seg etter den mørkeste dagen i Norges historie.

Vi skal allikevel dysse ned og gjøre mye for å glemme både navnet og personen som gjorde alt for å ødelegge det moderne norske og frie samfunnet slik vi ønsker å ha det.

Breivik, du er over hodet ikke tilregnelig. Ikke det grann!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
EURO 2012- Det er nå det gjelder- Det er bare en vinner…

Lidenskap, smerte, følelser, forventninger, skuffelser og kanskje sorg. Fotball handler om følelser. EURO2012 starter 9. juni. Hele Europa forventer et...

Euro 2012- Fotball EM 9. juni- 1. juli Slik vinner Tyskland

- Endelig er ventetiden snart over, fotballfesten nærmer seg, og det blir tre fantastiske uker med spennende oppgjør, vakre mål, dommertabber, stygge taklinger, taktiske tabber, overraskende resultater,...

Lukk