De gangene du har full kontroll og vet hva som skal skje så blir du verken skremt eller redd. De gangene du mister kontrollen, og det eksempelvis ringes fra skolen og du får beskjed om at det har skjedd noe alvorlig med barnet ditt. Da starter pulsen å stige, ikke sant?

Noen ganger kan du oppleve at nakkehårene reiser seg om du leser en bok som har en viss dragning mot det som overasker, skremmer eller du kan kjenne deg igjen i.

En bok eller en fortelling om grønne menn fra planeten Mars skremmer ikke så mange fordi du har aldri sett en marsboer- eller aldri opplevd trusselen om å møte en.

– Om du derimot skulle klare å sette deg inn i en situasjon der det faktisk var representanter fra den røde planeten som stod på trappa de og ringte på, så ville du nok satt middagen i vrangstrupen ganske rakst.

– De fleste er litt mer utrygge når mørket faller på. Grunnen til det er at man kan forestille seg at det kan være noen der i mørket, som man ikke ser. Tenk deg hvor mye som kan være der i mørket….

– Et avkappet hode, en hånd, en ondskapsfull, stygg og vemmelig skapning som ønsker at du skal dø en så pinefull og grusom død som mulig, tenker du kanskje noen ganger. Eller at det er noen der ute i det mørkeste mørke som vil deg vel, men du ser de ikke fordi det er for mørkt.

Mørket alene gjør jo selvsagt ikke noen noe som helst. Mørket er jo bare mye mangel på lys. Jo mer lys du har, jo mindre mørkt blir det og der av mindre skremmende.

– Om du klarer å se for deg at du vet at du skal dø. I løpet av 30 minutter er livet over med 100% sikkerhet. Hva gjør du da? En grusom, skremmende og umenneskelig situasjon å havne i. Nettopp den situasjonen opplevde de som var i «The Twin Towers» 11. september 2001 i New York. Alle de som var over treffpunktet da flyene traff bygningene døde selvsagt.

Enten av flammer, røyk, sjokk eller de valgte å hoppe ut fra ca 90. etasje. Man rekker å være redd lenge på den tiden man faller fra slike høyder. De som kastet seg ut fra de brennende skyskraperne ble kalt «The Jumpers». De som valgte å hoppe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Mz0_x7313I[/youtube]

– Skrekk, terror, ondskap, vold, drap, krig, grådighet, umoral, utroskap, løgn og tyveri. Vi mennesker har skapt våre egne ord på alle de menneskelige tanker som kan tenkes, eller ord som kan skrives i negative ordelag, med det mulige resultat at vi på sikt utrydder oss selv.

– Sannsynligheten for at det er vi mennesker på planeten Tellus som er den direkte årsaken til at alt liv en gang forsvinner er enorm. Vi vet at det vil gå veldig galt med vår vakre planet om noen milliarder år. Det er veldig lenge for det tenkende vesen til å finne ut ondskapsfulle planer for å lage krig, terror, død og djevelskap.

– Sett i lys av at vår grønne og frodige planet har eksistert i milliarder av år uten et eneste menneske, og uten en eneste forurensende fabrikk eller et voldelig handling. Så har vi tenkende mennesker bodd på planetene i en liten promille av planetens eksistens.

– Du som ser på deg selv som et oppegående og klokt menneske har svært få onde tanker i hodet. Slikt var det med oss alle da vi kom ut av mors mage og var bare en liten baby som fikk pupp, et bad, ny bleie og jævlig mye søvn.

 – Med årene så forandrer vi oss, får egne tanker, blir sjalu, grådig, vill andre vondt, begår et drap i fylla, eller banker opp kjæresten som du egentlig vet at du elsker. Og som du vet at du mister mer og mer for vært slag som treffer.

– Den kjente frykten er den du vet som kommer. Den ukjente frykten er mye verre fordi du ikke kjenner konsekvensene. Den ettermiddagen du skulle ha bare for deg selv, du var alene hjemme og skulle virkelig kose deg. Bake brød og gjøre det fint for de du liker aller best. Din egen kjære familie.

Selvsagt er det da det skjer.

– Du skulle jo bare ut å hente de siste klærne på klessnora. I det du er på vei inn igjen så ser du en skygge i side-synet og tror det er en katt e. l. Dessverre så er det ikke en katt. Det er det absolutt verste mennesket du kunne ha møtt på alene.

Ondskapen personlig.

– Du vet at du skal dø. Din siste stund er kommet, du får ikke se dine kjære igjen noen gang. Du håper at noen skal komme deg til unnsetning, men det er ingen som kommer på denne tiden, dessuten så hadde du lagt til rette for å være alene.

– Hva rekker man å tenke i denne desperate situasjonen? Vil han voldta, torturere, ta barna når de kommer fra skolen? Den verste situasjonen du kan tenke i det forferdelige øyeblikket er at han skal gå etter barna når du selv er dø.

Det er det han gjør.

Han voldtar, torturerer, og mishandler deg som kvinne på aller verste måte. Før han venter på din 9 år gamle sønn og og 6 år gammel datter. De får nøyaktig samme behandling. Ondskapens time er skrevet inn i historien med flammeskrift.

Du ble nok ikke redd, kanskje mer forbanna. Faktum er at dette ikke er bare en oppdiktet fantasi, men virkelige hendelser fra fler steder i verden der mennesker bor.

Hva kan DU gjøre for å stoppe slike grusomheter?

Verden var paradis før menneskene tok over…

 

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilke bøker har du på nattbordet akkurat nå?

Alle kan vel ikke ha enten «Min kamp» med Karl Ove Knausgaard eller «Fifty shades of Grey» genierklærte av E.L. James? Det er...

«Sam Bacile» har lagt ut en video på YouTube som setter midtøsten i brann

Mange har blir drept, og fler vil det garantert bli. Midtøsten står på randen av en stor-krig om ikke de...

Lukk