Går du rundt og bruker livet ditt til å være misfornøyd med eget utseende? Da er du ikke alene. Veldig mange, ja neste alle har et eller annet de ønsker å endre på eller er misfornøyd med. Ofte helt uten grunn. Har du klump-fot og ikke får på deg skoene så må du selvsagt gjøre noe med det. 

– Har du tre-ben fra kneet og opp så er det også litt kjedelig og må taes hånd om. En kvise her og der, noen kilo for mye for små pupper, tunge øyelokk, hengerumpe, øl-mage eller et ben kortere enn det andre? Det er ikke verdens undergang, bruk heller tiden på å nyte livet, deg selv og de du er glad i.

Litt godhet fra menneske til menneske er bedre enn all kjærlighet til menneskeheten.

– Livet er langt, men du bør heller konsentrere deg om positive ting. Ting som beriker livet ditt, gjør andre lykkelig og som du kan være en del av. Lever du livet i harmoni med ditt indre så vil det avspeile seg i hele deg og ditt vesen. Du vil ose kjærlighet, og det er en fin egenskap. Du skal ikke prøve å være en engel, men du kan behandle andre som en.

Alt for mange mennesker bruker alt for mye penger på å endre på ting som slett ikke må gjøres noe med. Du må leve ditt liv som du selv ønsker, men du er jo perfekt som du er, ser du ikke det?

PhotoFoto: Copyright Morten Pettersen

– Selvfølelse, selvtillit og å kjenne seg som et helt menneske har stor betydning og bør være oppnåelig for alle. I så måte kan det være greit å fikse på ting som gjør at man ikke har det bra med seg selv. Det kan være så mangt, men må ikke nødvendigvis være av utseendemessig karakter.

Slankehysteriet i Norge er i ferd med å nå nye høyder.

– Barn i første klasse kommer hjem til sine foreldre å forteller at de ble mobbet og terget på skolen for at de er tykke. Hva skjer i samfunnet da? Nulltoleranse for mobbing i skolen er et krav fra utdanningsdepartementet, men fungerer ikke. Dessverre går mange barn og gruer seg til skolestart fordi de vet at de blir mobbet, på grunn av sitt utseende.

Det er veldig trist og veldig feil. Du som en forelder må ta tak i ditt barn eller din ungdom og forklare viktigheten av å ikke mobbe.

Stadig flere rystende historier blir avdekket rundt om i Europa. Bare i Storbritannia alene har tre ungdommer valgt å ta sine liv som en direkte årsak av mobbing den siste tiden, mobbet enten på skolen i sosiale medier eller begge deler.

Du bør stå opp for dine venner og tål aldri mobbing av noe slag, noen gang. Det er den verste måten du kan behandle et menneske på.

Husk en viktig ting når du ser deg i speilet, enten du er mobberen eller ofret.

Du er perfekt!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Amanda 2013- Norges svar på Oscar!

Norsk film er viktig, men Norge er et lite land, kun en håndfull gode skuespillere gjør de viktigste rollene. En...

Lukk