Svært mange menn hadde takket ja til sex med en kvinne de hadde truffet om hun var tiltrekkende, men ikke kjente fra før. Faktum er at kvinner fantaserer om sex med fremmede, men ikke fullt så mange hadde takket ja.

Faktum er at det er kvinners redsel for å få et dårlig rykte som løssluppen som gjør at hun avstår fra å ha «one night stands» blant annet. Hun vil gjerne ha sex, men også beholde fasaden utad.

– Det ser ut til at det tradisjonelle parforholdet mellom gutt og jente som finner hverandre og lever sammen til døden skiller dem ad, er et forbigående kapittel. Det er jo stadig flere som står fram som enten homofil, lesbisk og bifil, eller fri seksuell som også noen velger å kalle seg.

De har sex med de det faller seg inn å ha sex med. Uansett legning eller tiltrekning, det skal alltid være gjensidig mht å ønske å ha sex.

– Å tiltrekkes av det fremmede og føle seg attraktiv for andre enn sin partner er ikke noe nytt fenomen, og det kommer aldri til å stoppe opp heller. Møter man mennesker man finner tiltrekkende så er det ikke langt i fra det første møte, til dampende sex.

– Om en eller begge er i et forhold fra før spiller ikke alltid så stor rolle. Er begjæret der, så er det vanskelig å stoppe. Noen velger også å strekke grenser for å kjenne på sine egne følelser, og benytter en gylden anledning til å ha sex med samme kjønn, fordi det har vært en våt drøm over lengre tid.

– Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Det går mot vår og gyldne tider til å utforske sex-livet. Du vil få sjansen til å møte mennesker som mer enn gjerne vil ha sex med deg- enda de ikke kjenner deg eller omvendt.

Tør du?

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lene Alexandra- liten energibunt med tøff ungdomstid

I boken "Bra Nok!" forteller flotte Lena Alexandra Øyen (31) om en barne- og ungdomstid preget av vanskelige og utfordrende opplever. Da...

Bye bye JAVA!

Norske nettbanker har fått nok, JAVA er ikke bra nok, og blir nå byttet ut til fordel for et langt...

Lukk