Å bryte ut av et forhold er lett om det har vart i noen uker. Har det gått flere år, og det kanskje er barn involvert, da blir det betydelig verre for begge parter. Det å gjøre det slutt med noen man har elsket dypt og inderlig og som man fortsatt er glad i er kanskje det vanskeligste man kan gjøre. 

Det finnes ikke noe fasit svar på hvordan man på best måte velger å bryte ut av et forhold.

Mitt råd må være å oppføre seg som folk og forklare hvorfor. Uansett årsak så forlanges det en forklaring og det bør du være i stand til å levere uten krangling og kjefting. Det er selvsagt lettere sagt enn gjort, da det selvsagt er masse følelser involvert i et brudd.

Om det er felles barn involvert så forplikter man seg til å ta barnas hensyn før sine egne. Barn med foreldre som ikke er glad i hverandre vil på sikt få det vanskelig. Tenk på barnas beste uansett.

Vær alltid ærlig på grunnen til bruddet. Fortell at det er du som er grunnen til at ting ikke fungerte, enten fordi forventningene dine til forholdet ikke ble innfridd, eller fordi du ikke ser deg i stand til å oppfylle de ønsker og forventninger hun eller han har.

For den som blir dumpet er det forferdelig vanskelig, spesielt om det fortsatt er følelser igjen til den som velger å gå. Når man mister den man elsker er det naturlig å føle smerte, og kjærlighetssorg på en gang.

Noen kan bruke opp til et år å komme over tapet av sin partner, venn og kjæreste. Jo lengre forholdet har vart, jo vanskeligere å takle tapet skulle man tro.

Det er opp til deg selv å komme deg på bena. Det er en mager trøst å høre midt i sorgen, at livet må gå videre og tiden leger alle sår. BLÆ BLÆ!!

Det er selvsagt det siste du vil høre. For du vil bare en ting. Sannsynligvis er det å få din elskede tilbake raskest mulig. Eller å glemme vedkommende, raskest mulig.

Skal man gjøre det slutt, så er det viktig å tenke på konsekvensene for begge parter. For den som tror at «gresset er grønnere på den andre siden av gjerdet», kan jeg fortelle at det er det slettes ikke.

Mange par går alt for lett fra hverandre i dag. Man må gi og ta for å få et forhold til å vare, det går ikke av seg selv, og du må jobbe med det hver eneste dag for at du skal holde på din partner.

Mange forhold går i stykker fordi den ene eller begge tar hverandre for gitt. Det er en stor feil og bør unngås.

Noen ganger merker man at kjemien ikke er der, og begge er enig i at det er riktig å gå hver til sitt. Da er det ikke noe problem. Men der forholdet har vart i årevis, og den ene ønsker å bryte bør man gjøre dette med en smule konduite. Ved å vise respekt og være til stede for den som sitter igjen.

Gjør du det derimot slutt via Facebook, sms eller i brevs-form så er du sjofel, slem og dum. Da fortjener du ikke å få etablere deg på nytt, men bør være alene lenge. Så du får tid til å tenke over hva du har gjort.

Man skal sette pris på det man har, tenk over hvor heldig du er som faktisk blir elsket, du har noen ved din side som du kan våkne sammen med hver eneste morgen året gjennom. Fortjener ikke vedkommende ros, kjærlighet og masse omsorg bare av den grunn?

Ikke kast bort livet på dårlige forhold, men husk at du selv er pliktig til å gjøre ditt for at det går bra.

Er man snill mot hverandre så går det ofte veldig bra.

Det må alltid ligge kjærlighet, begjær og kjemi til grunn for at man velger å stifte bo, men ikke tro at et forhold går av seg selv. Se på det som et langsiktig samarbeidsprosjekt som begge skal føle seg vel med.

God kjemi og respekt for hverandre er også viktige punkt på å få forholdet til å fungere.

Ikke gjør det slutt fordi du tror du får det noe bedre. Du vet hva du har, men ikke hva du får…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Positive tanker kan være avgjørende for hvordan livet ditt leves

Du må lære deg å tenke positivt for å nå dine mål. Menneske hjernen er et fantastisk instrument med enorm...

José Mourinho tilbake til England?

I følge både spansk og britisk presse er det helt klart at "The Special one" vil forlate Christiano Ronaldo og...

Lukk