Du har vel sixpack? Du går vel ikke på stranda med valkene hengende over bikinikanten? Skal du kle av deg i all offentlighet, bør du selvsagt ha sixpacken i orden.

Eller har du blitt så moden i toppen at du har begynt å akseptere og til og med like dine kurver og den fasongen du har akkurat nå? Alt for mange kvier seg, og nekter å kle av seg, fordi de føler seg utilpass og mistrives med sine valker og frodige lår.

Lest? Naken – kåt og alene på Huk?

Slik tenker mange unge i fult alvor, at man ikke kan gå på stranda i sommerferien, om man ikke har en kropp som en gjennomsnitts fotomodell med millioner av treff på Instagram. Dessverre er virkeligheten forkvaklet for mange unge, både jenter og gutter.

Du har vel sixpack?

Du har vel sixpack?
Iskra Lawrence in Miami – Image Source: FameFlynet

Man skal føle seg vel i egen kropp, for å vise seg fram for «alle» på en strand i Syden, her hjemme eller sammen med venner på plenen i parken. Hva er viktigst? Å være sunn og ha det bra med seg selv i egen kropp, eller å se bra ut for andre?

Lest? Møt vakre Iskra!

De fleste som føler seg overvektig, feit eller bare litt chubby, vet ofte hva som skal til for å føle seg litt mer fit. Spise litt mindre og sunnere – og bevege seg litt mer. Man skal ikke måtte trene seg ihjel for å føle seg i bedre form. Faktisk er det bare en livsstilsendring som skal til.

Likevel er det så stor forskjell på å føle seg vel i egen kropp, og måtte være både fit og veltrent. Faktisk er det mulig å være litt «chubby» og trives utmerket i en sunn og fin kropp. Store, frodige kvinner kan vær minst like sexy som en som er treningsivrig.

Har du en venn eller en venninne, som sliter med vektproblemer, eller som ikke tør å kle av seg på stranda, fordi terging, mobbing eller sjikane kan bli en av konsekvensene. Ta grep med det samme. Blir din venn som skiller seg ut i mengden, mobbet av andre i vennegjengen, bor du være den tøffe som sier i fra.

Lest? Viser du deg naken for din partner? 

Kroppshysteriet som er skapt av sosiale medier, reality-serier på TV, og moteskaperne ødelegger livene til unge norske gutter og jenter. Det er dessverre mange som har hysteriske holdninger mht kropp. Foreldre må bli langt flinkere til å snakke med sine  barn og unge  om kropp og vekt, for ikke å snakke om mat.

Du er faktisk helt ok, akkurat som du er, du må bare begynne å elske deg selv – slik du ser ut akkurat nå. La kropp være kropp og nyt heller sommeren – som er alt for kort, til å bekymre seg unødig.

You are perfect!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvier du deg for å handle på nett?

Kvier du deg for å handle på nett? Stadig flere velger å handel på internett, men det er fortsatt endel...

Steven Gerrard tar over gigant-lag!

Steven Gerrard tar over gigant-lag! Mr. Captain Fantastic, selveste number eight, 'Stevie G' altså, Steven Gerrard, en av de viktigste...

Lukk