Sommer er tid for mat! Hva er ikke bedre enn ei skikkelig deilig oste-grill, som det velter deilig smeltet ost ut av, fersk logg med smør, reker og hamburger, Flintstek, biff og grillribbe. Vi fete har det godt når det grilles hver eneste uke.

Slanke oss kan vi gjøre til vinteren når livet suger fra før.

Ingenting kan erstatte å sette seg til bords med likesinnede, legge innpå mengder med herlige hjemmelagde hamburgere med alt, sette tennene i brødet så dressingen spruter. Mulig en oste-grill til før det hele skylles ned med et par duggfriske halvlitere.

Man lever sannsynligvis bare en gang, da er det viktig å nye de dagene man har. De som kommer og går, best kjent som selve livet.

040

– Alle er sultne innimellom, men noen har det verre enn andre og bare må ha mat. Hele tiden. Det er ikke bra i lengden. Det begynner med at du ikke klarer å bæsje, bare det alene er et stort problem, og kan være ganske farlig i lengden. Det begynner ikke å tyte ut mellom øra, det hadde i grunnen vært en lettelse, neida det setter seg som en stein i magen.

Denne «steinen» må løses opp på en eller annen måte. Lakserolje i mengder er løsningen, bare sørg for at du er i nærheten av et toalett eller i naturen. Må du så må du veldig plutselig.

Ikke la andre bestemme hva du skal spise, bare sørg for at du drikker nok ved siden av så du ikke for problemer.

Bacon-grill er også en av favorittene. Er tom for gass, så jeg får ikke fyrt opp grillen, men nå ble jeg så sulten at jeg går for et par solide ostesmørbrød.

Ble du sulten?

 

Vargas

 

Tags: selvtillit, slanking

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
FFK- snart historie, bør legges ned?

Fredrikstad Fotballklubb var en av de største og viktigste klubbene i Norge for bare noen få år siden. Så sent...

Paris Jackson in suicide attempt!

Paris Jackson(15) the daughter of King of pop Michael Jackson is recovering after she on June 5 tried to end her...

Lukk