Du skal vel ikke gifte deg i sommer? Sjansen for at det ikke holder, ekteskapet altså, er overhengende. Faktisk er sjansen for at dere ikke holder ut med hverandre, på mer enn 50%.

Lest: 7 originale tema for ditt utdrikkningslag

Så dere kan bare la være å bruke all den tid, penger og energi på å finne riktig bryllupskjole, innbydelser og riktig farge på serviettene. Dropp det.

Bruk heller tiden på reiser, vær kjærester og snille mot hverandre på samme tid. Da er faktisk sjansen større for at dere vil forbli sammen.

Neida, vi kødder egentlig med dere nå. Men, legger vi den dystre skilsmissestatistikken til grunn, er det nemlig ikke særlig sannsynlig at dere forblir ektefolk særlig lenge.

Du skal vel ikke gifte deg i sommer?

Du skal vel ikke gifte deg i sommer?
Kronprinsesse Victoria får sin Daniel Foto: Wikipedia.org

Dog skal vi holde oss for gode til å bestemme hva dere ønsker og skal gjøre. Å gifte seg, bør bare skje én gang i livet og det fortjener dere selvsagt å få oppleve. Vi vil bare gi dere et hint om at livet forblir sjeldent like rosenrødt som i disse hvetebrødsdagene – rett etter bryllupet.

Lest? Relasjoner – motsetninger tiltrekker hverandre …

Å hedre kjærligheten er viktig, da finnes det neppe en bedre måte å gjøre det på, når du endelig har funnet den rette – og si et høyt og rungende JA, i kirken, hos byfogden hos slakteren eller hvem det er nå som ha rett til å vie rett ektefolk, til å leve sammen i gode og onde dager. You may kiss the dickhead.

Mange unge jenter, kvinner egentlig i alle aldre, går eller har gått med en drøm om å stå hvit brud – som en vakker prinsesse i sitt eget bryllup. Da er tankene fjernt fra tidsklemma, dårlig økonomi, krangling utroskap og utfordringer i ekteskapet som i visse tilfeller fører til skilsmisse. Dessverre skjer det nesten hver dag, hele året, at familier går i oppløsning av ulike grunner.

Det å få dokumentert ekteskapet ved en vigselsattest og et par ringer på hver sin ringfinger, gir ikke garantier for noe som helst.

Skal man leve sammen i uoverskuelig framtid, skal man ha i bakhodet at det ikke kan vare, på noen måte, om ikke begge vil nok. Man bør aldri ta den andre for gitt, og man bør heller aldri tro at man kan bestemme over partnerens liv, man lever i ekteskapet i tosomhet.

Selvsagt er kjærligheten limet, som gjør at dere ønsker og vil forbli sammen. Om denne svinner eller det skjer noe i ekteskapet som forringer kjærligheten, er ekteskapet i fare.

Tenk dere godt om – før dere gifter dere i sommer.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool endelig til topps?

Liverpool endelig til topps? Alle fans av den røde delen av Liverpool by, har ventet siden 2005 på et nytt...

Kommer du ikke?

Om du er kvinne eller mann, ung eller gammel, så er sex viktig. Enten man er i et forhold, eller...

Lukk