Du ser på deg som friseksuell eller til og med straight. Allikevel går du med denne mørke våte drømmen om å lidenskapelig sex med en annen kvinne, og du har hatt det lenge. Tror du at du er alene om det?

– Du klina med ei jente på en fest og det gav mersmak, du vil ha mer, men tør ikke pga snakket, ryktene du er jo heterofil  hvordan kan du tenne på damer da? Man kan det, selvsagt kan man det. Menn kan også tenne på andre menn uten å være homse.

Man tenner på sexen, fantasiene, kjønnet og det å utforske seg selv ved å strekke grensene. Sannsynligvis er antallet bifile som fortsatt er i skapet svært høyt også i Norge. Den bifile aktiviteten foregår i privat regi eller i klubber der slikt er akseptert. Du kjenner sikkert mange homofile eller lesbiske, men ikke de som kjører dobbel-fil.

Hvorfor er det så tabubelagt å ha sex med den man tenner på? Det burde ikke være det. Du vil jo aller helst ha sex med den du liker og som gir deg noe- for din egen del, ikke for å ødelegge for andre som ikke liker lesber eller homser. Dessverre så finnes det en del slike mennesker ennå. Som hater homofile.

Du som kvinne går å lyster på sex med en annen kvinne, du er kanskje gift er mellom 25 og 50 år, har barn, ungdommer i huset, og kan derfor ikke våge deg ut i det minefeltet det er for deg som «ordentlig husmor.»

Faktum er at du skulle ønske du kunne få oppleve at din våte drøm satte seg på ansiktet ditt og gnudde seg selv til orgasme mens du slikket i deg av velvære. Så synd at du ikke får oppleve det, for du tør jo ikke. Du er egentlig jævlig feig mot deg selv.

Det blir med den fantasien fordi du ikke tør å innrømme for deg selv at du tenner på andre kvinner.

Må du kringkaste det? Må du skrive det på Facebook at du tenner på andre kvinner? Må du sette en annonse i avisa der det står: » Kåt husmor ville oppfylle sin fantasi» BMK: Kari Nordmann.

Du kan selvsagt følge hjertet, hjerne og drøm i den nevnte rekkefølge ved å være diskré, si det til noen få du stoler på, innrøm det for deg selv, og la andre legge det til rette for deg med litt smidighet. Det er jo tross alt ditt liv, og din drøm det dreier seg om, er det ikke på tide å gjøre fantasi til virkelighet?

Du må bare tørre å ta det første skrittet.

Lykke til!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL del-finalene starter nå- har du funnet din favoritt?

Endelig kan alvoret begynne, nå er det kun 10 deltagere igjen. En og en vil forsvinne til vinneren kåres. Nå...

Justin Bieber besvimte på scenen i London

Det var på O2 Arena i London at verdensstjernen kollapset, ble fraktet bak scenen der han fikk medisinsk behandling. Etter en halv...

Lukk