Og kanskje ikke da heller…

«Jakten på 6. sans»» på TV Norge gir meg gåsehud. Går det ann å føle seg fram til hvems som er noens kone? Kan man fortelle direkte fortellinger om en død person, og gjenngi hva de døde sier eller tenker?Kan man få kontakt med de døde? Går det ann å si hva som skjedde på en jordflekk for mange hundre år siden, nesten 100% riktig?

Kan man føle at en nær slektning sitter under et bord man holder hånda over? Tror du på det?

Ifølge TV Norge og flere andre så gjør det visst det!’

Vi vet jo at det finnes mer mellom himmel og jord enn hva mennesket kan oppfatte. Men er det bare få utvalgte som har disse evnene? Jeg har de i hverfall ikke. Men det vi ser på » Jakten på den 6.sans» er nesten for utrolig til at det kan være sant, eller?

Jeg vet ikke om det er filmtriks, lureri og fanteri av verste sort, eller om det virkelig finnes en type 6. sans.

Åndenes makt er en annen fasinerende serie på samme kanal. Der handler det om familier som er hjemsøkt av «ånder», «spøkelser» eller «gjenferd». Utolig men sant, de klarsynte klarer uten unntak å fjerne den fremmede «gjesten».

I forrige runde med jakten på 6.sans så klarte vinneren å peke ut hvilket maleri som var ekte, ut av 6 forskjellig malerier der 5 av de var falske. Vi har også sett klarsynte pekt ut en hest som hører til riktig eier… og fortalte eieren at hesten hadde vondt i venstre bakben, noe veterinæren kunne bekrefte at der var betennelse…

Sånne ting imponerer og facinerer meg!

¨Jeg ønsker gjerne å få bekrefte eller avkrefte sannhetsgehalten i disse TV programmene, og komme i kontakt med de som kan fortelle mer om tema.

Men det blir nok vanskelig da det blir lite underholdende om det viser seg å være lureri fra ende til annen-

En ting som er sikkert- det finnes mer mellom himmel og jord enn mennesker forstår.

Jeg tror det uansett ikke før jeg ser det…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I love curves

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være...

VIDEO- Dødsdømt uten dom

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lKyU6dqrbWE[/youtube] ADVARSEL- STERKE BILDER!!! Hva skal til for å hugge hodet av et annet menneske? I rus er en...

Lukk