– Absolutt alle klær du engang passet er for trange.

– Du må ha to seter på bussen og på flyet.

– Du ikke finner størrelsen når du skal ha nye klær.

– Du må ha pause midt i trappa.

– Du blir tatt for å være en hvalross som har svømt ufrivillig i land, når du ligger på stranda.

– det alltid er et mellomrom mellom t- skjorta og buksa, som ikke burde være der-

Altså, jeg er ikke så feit. Men det er så mange fristelser der ute. Som er så fantastisk godt å stappe i trynet. Oste-grillpølser, potetsalat, fete hamburgere, bakt- potet med masse rømme, stekt bacon og hvitløksmør.

Man blir hva man spiser, og det er det faktisk noe i. Man blir seende ut som en dårlig stappet oste grill om man spiser det flere ganger i uken. Og skyller det hele ned med 8- 10 duggfriske pilsner øl.

I England er det faste uttrykket fra fansen til dommeren når han blåser i mot fansens ønsker: » You fat Bastard»! Og det har jeg blitt kalt i det siste av ungdommer som liker å terge en som har gått opp et par skjortestørrelser…

Ikke pent, men det er vel fortjent.

Antall antrekk i garderoben har blitt sterkt redusert, og det går mye i treningsbukser av den typen som har strikk i livet, og T- skjorter av typen to-manns- telt.


Foto: vargas12.com

Det er ikke en eneste slankepille, kurs eller diett som frister meg. Og jeg har ingen planer om å prøve å slanke meg heller, jeg vil bare komme meg i klærne mine, som passet helt perfekt for bare noen måneder siden. Men det er ikke så enkelt når ikke en gang bokser shortsen ikke passer.

Jeg må nok kutte ut oste grillpølsene i noen uker, og heller drikke Farris enn øl.

Det blir litt av en sommer med andre ord…

Heldigvis så har jeg en kjæreste allerede, det ville vært verre å få tak i noen nå når ingen klær passer lengre. Frodige damer er svært populært blant menn. Damer skal jo være frodige. Menn derimot skal ha six- pack og være høye å mørke. Hele tiden.

Da er det ikke lett å se ut som en Hobbitt – med for trange klær…

Kjæresten min sier at hun elsker meg som jeg er, heldigvis.

Hun sier det i hvertfall…

 

 

Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10087041

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Håndlagde gyngestoler og skipsratt- Selges!

Håndlagde tre produkter tar lang tid å lage. Dette er førsteklasses varer til en meget lav pris!      ...

Norge til EM med seier!

  - Tidenes viktigste EM kamp? Jeg vil si den neste kampen er alltid den viktigste. Fotballkamper som er spilt...

Lukk