Jeg er så heldig at jeg bor sånn til at jeg kan velge mellom både Rema og Rimi- som mine lokale nærbutikker. De er nok ganske like på pris, dvs like dyre!

Jeg liker  å ha noen sprøe deilige asparges når jeg skal kose meg i helgen. Dyppe de i en hjemmelaget bearnaise saus feks. deilig!

 Men da jeg var først innom Rimi kostet en bundt på 10 dvaske asparges 39 kroner og 10 øre!! Er de mulig!!?? Skal ikke frukt og grønt være billig fordi det er sunt, og at slike blekfete som meg skal velge bort søtsakene? All frukt og grønt burde vært halve prisen av det det er nå!

Så gikk jeg bort til min favoritt Rema 1000, der så jeg asaparges lå i disken og gliste mot meg. Asparges topper- 34,90!! for 14 små topper!! 349 kr kiloen!!! Ja vel, og det mener de vi skal betale? ALDRI!!!! Det er ran!

Jeg plukket slukkøret med meg noe champignoner til 20 kr kg, og lusket ut. Bjeffet mine sterke mening til de to kassadamene som satt og løy om sine siste gutte erobringer, og de himlet bare med ihjæl sminka øyelokke til meg- Tulling tenkte de sikkert!

Jeg VIL ha fersk asparges, men vil ikke bare spise det, for prisen tilsvarer jo nesten hele middagens verdi!

Håper alle som leser dette, og opplever det samme, klager høylytt i butikken!:)

Takk!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TV reklame er kjedelig

Hvorfor er nesten all TV-reklame så gørr kjedelig? Det brukes enorme summer på TV- reklame i Norge, men de aller...

Manchester United- starten på slutten?

Manchester United, et av verdens mest kjente og beste lag for tiden. Men ikke det rikeste lenger. På langt nær!...

Lukk