Å markedsføre et produkt via sosiale medier treffer kundegruppen der de er, umiddelbart. Dyr reklame og annonse? Blogg kan være svaret!

Da kan en godt besøkt blogg være en god investering. I Bloggosfæren er det flere sterke aktører som vet å bruke gode bloggere som markedsføringsportal for sine produkter, nesten uansett hva du ønsker å reklame eller annonsere for, er det uante muligheter vil en blogger som kan gi deg det løftet du er ute etter.

Reklame er fryktelig dyrt, og en annonse i en lokalavis koster flere tuen kroner, en annonse i en riksavis eller TV-kanal har du ikke råd til.

Vargas12.com skriver om det folk ikke tør å snakke om, derfor har vi lesere over hele verden som bruker denne bloggen til sin markedsføring. Vi deler dine annonser, vi skriver innlegg for deg, men på din måte, slik du vil at din markedsføring skal vises i et norsk eller internasjonalt marked.

Du bestemmer alt, ingenting blir publisert før du er 100% fornøyd. Vargas12.com leses av mer enn 40.000 lesere hver måned, noe vi selvsagt kan dokumentere, før vi signerer noen avtale.

Dyr reklame og annonse? Blogg kan være svaret!

Vi kan garantere god valuta for dine penger, du vil bli 100% fornøyd fordi vi bryr oss om våre kunder.

Siden 2010 har vi skrevet nærmere 6500 blogginnlegg. Noen tabubelagte, andre triste, noen glade, andre viktige, vi skriver om alt. Mest for menn, men også for nysgjerrige kvinner.

– Også om alt fra sprutorgasme til selvmordstanker, til det meste om engelsk fotball og ikke minst kroppspress blant unge. Ved å skrive artikler for gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre, treffer vi alltid store målegrupper og potensielle kunder der ditt produkt får god omtale.

Du bør bare vite hvordan du ønsker det presentert, vi skriver artikkelen for deg.

Dyr reklame og annonse? Blogg kan være svaret!

Reklame koster penger, mye penger. Derfor bør du velge alternativ reklame og annonsere der kundene dine er, på nettet.

Bruk denne e-posten: vargas12.com@gmail.com, gi oss et hint om hva du vil ha, så vil vi svare deg så snart vi rekker; det er mange som har forstått hva god markedsføring er, men de fleste priser seg ut av et tøft marked.

Vi vet hva du fortjener, derfor gir vi deg også den beste prisen ut i fra hva vi kan levere tilbake til deg som kunde. Vi ønsker bare 100% fornøyde kunder, derfor gjør vi alt vi kan for at disse kommer tilbake til oss, gang etter gang.

Du vil øke omsetningen din ved å markedsføre ditt produkt i sosiale medier. Garantert! Skulle du ha spørsmål om markedsføring eller annonser er det bare å sende oss noen ord, vi svarer selvsagt på alle henvendelser.

Følg oss gjerne på Facebook.com. Eller motta vårt nyhetsbrev, gratis og uforbeholdent, hver eneste dag av året.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
MILDRED- Ny bok fra KOLOFON FORLAG oktober 2015!

Ny bok fra KOLOFON FORLAG. En bok om svik, drømmer, håp, arv, vennskap og kjærlighet. En bok om livet. I sag...

Hva er du redd for, hva frykter du mest?

https://www.youtube.com/watch?v=odYjDZR9Rls Hva frykter du i livet ditt? Hva er du mest redd for? At livet som har gått på skinner...

Lukk