EN person har hatt en massiv progresjon i årets IDOL- konkurranse, enda var han en komplett artist da han møtte til første audition, Eirik Søfteland(24)vinner. Hans konkurrent Siri Vølstad (17) kunne vunnet med hvilken som helst konkurrent ved sin side.

Eirik er det ikke så mye å gjøre med, han er en komplett artist som kommer til å selge mye plater og leve av sin musikk i lang tid.

IDOL er en sang konkurranse der man får en unik mulighet til å vise at man går med en uslepen diamant i maven, som endelig får vist sin unike sjanse til å skinne. IDOL kan være med å forandre livet til de som deltar og kommer langt i en konkurranse med 5000 andre deltakere.

– Bergenseren skilte seg tidlig ut som en deltager som tok alle utfordringer på strak arm, leverte overraskende gode låt-valg som han gjorde på sin helt spesielle og profesjonelle måte. Det var ingenting Eirik ikke taklet. Han leverte VAMP, Frank Sinatra, ballader og rocke-hits som om det var en vane for han å variere, og imponere.

Eirik Søfteland er en verdig vinner av IDOL 2013.

Siri kommer også med plate, og det ligger i kortene at Kurt Nilsen vil bli en betydelig aktør på det albumet, sannsynligvis med noe Country preg over seg. Siri valgte også en av Kurts låter i konkurransen. Hun sang «Du så», som gav halve Norge blanke øyne. Siri kommer også til kunne leve av sin musikk og vil få platekontrakt etter IDOL 2013.

Eirik har brukt musikken som egen-terapi for sin egen personlige sorg, etter han mistet sin mor som døde av kreft for fem år siden. Ingen kan erstatte det kjæreste man har, men å vinne IDOL kan være et springbrett videre i livet som gjør det lettere å komme videre.

– Eirik Søfteland var den friske pusten IDOL trengte, og han har sammen med flere andre vært med på en konkurranse som går langt utenpå de andre sesongene av den populære sangkonkurransen. 10 års jubileet blir nok det beste, og det siste på en stund. Når Eirik feirer IDOL-seieren i Oslo Spktrum 10. mai, vil det være et punktum for verdens mest kjente artist konkurranse i Norge på en stund.

Mulig det er smart, slik at ikke folk synes det blir for mye av det samme. IDOL startet som kjent i vinter, og mange har nok falt i fra siden da. Det er en naturlig utvikling da mange får sine favoritter stemt ut etterhvert.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iqj-bWmLTuM[/youtube]

IDOL kommer garantert tilbake med et smell, før du vet ordet av det. Da vil vi kanskje møte en ny Eirik, Kurt, Ali, eller Tone.

IDOL gir oss artister vi lett blir glade i, nå er det den langhårede bergenseren som går fra å være Rocke- Eirik til å bli IDOL- Eirik.

Gratulerer med seieren Eirik Søfteland!

Følg Eirik på Facebook

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug med milliontilbud fra flere hold- ut av landslaget!

Verdens beste skiløper er en klok mann og har gode rådgivere. Han kan nå legge grunnlaget for sin økonomiske framtid,...

Bye bye Fergie- Manchester United blir aldri det samme!

Kanskje like mye hatet som elsket i England, men først og fremst respektert for de fantastiske resultatene gjennom nær 27...

Lukk