Selvsagt blir det alltid fokusert på møte mellom to av verdens beste fotballspillere når disse møtes i en og samme kamp, El Clasico er allikevel så mye mer, også politikk. 

Etter bare syv serierunder kan Barca med seier mot Real Madrid lede serien med hele 11 poeng foran sin erkerival. I La Liga er det aldri spennende. Det er enten Real eller Barca som vinner.

De andre lagene kan godt kalles stallfyll for en av verdens mest kjente fotball ligaer som har de beste spillerne i verden.

El Clásico uten tvil den største kampen av dem alle. Fulgt av millioner av spanjoler, og hundrevis av millioner fotballelskere i verden forøvrig. Dette er gigantenes møte.

I år er det Barcelona som er best, i fjor var det Real Madrid som vant.

Spania er som kjent i store økonomiske problemer, og har vært det i lang tid. Dagens kamp blir brukt til å markere at Barcelona som ligger i det nordlige Spania, tilhørende den spanske provinsen  Catalonia.

Foto:  Catalonia Wikipedia

– Spania med sin elendige økonomi og svært høye arbeidsledighet påvirker også livet for Catalonerne, derfor vil det bli markert på tribunen nøyaktig etter spilte 17 minutter og 14 sekunder. Fordi det var i 1714 Barcelona falt og ble innlemmet i det spanske riket.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w22NNcd8-Qs[/youtube]

– For de hel hvite er det fortsatt «The special one», eller «The only one» som han nå liker å kalle seg som styrer Madrid skuta. José Mourinho er en levende legende og vil nok gjøre alt han kan for å få La liga spennende igjen. Det skjer ikke om Barca vinner.

– 18. januar 2011 ble Norges offisielle supporterklubb  Blaugrana.no godkjent av styret i FC Barcelona. Supporterklubben startet inntak av medlemmer 1. juli 2011 og er allerede en av de største utenlandske supporterklubbene til den katalanske klubben.

Er du ikke interessert i fotball, men ble litt interessert i hva dette fenomenet faktisk er,  så bør du se på betalingskanalen C-More kl 20:00 søndag 7. oktober. Du vil bli imponert. Jeg lover.

Barcelona er favoritter til 1,70 i odds hos norsk tipping. Vil du heller satse på Real Madrid så får du igjen 4 ganger pengene.

Messi vs Ronaldo?

Et lett valg etter min mening!

 

Kilde: Wikipedia.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex-leketøy for menn selger mer enn noen gang

Både kvinner og menn har behov for kunstig stimuli for å oppnå orgasme noen ganger. Da er det viktig å...

De 10 mest sette videoer på YouTube- den beste er også sett av mange

Den mest sette i Asia, og den videoen som faktisk ikke er ment som noe annet enn å være en...

Lukk