Elsk deg selv, med de grå hårene og rynkene. Du bestemmer over ditt eget liv og din egen forfengelighet, men lar du deg påvirke av at naboen har valgt å legge seg under kniven?

Slik at du bestiller time hos den beste plastisk kirurgen du vet om, bare for å holde tritt, så har det nok gått vell langt.

Vær heller stolt av deg selv som du er.

Forfengeligheten blant nordmenn har aldri vært større enn nå. Til og med voksne menn går rundt og vurderer om de skal ha “Restylane” i leppene og “Extention” i håret. Forfengelighet er en dyd heter det, men er det i ferd med å gå for langt?

– Nordmenn bruker mange millioner kroner på alt fra tatoveringer, massasje, Spa, manikyr, pedikyr, silikon i puppene og implanterer i rumpeballene osv. Og mennene har blitt minst like ille som kvinnene, ihvertfall noen av de.

Årsaken til den sterkt overdrevne forfengeligheten kan man sikkert diskutere da det slett ikke er lett å peke på noe konkret svar.

Elsk deg selv, med de grå hårene og rynkene.

– Du kommer til verden som unik, som et perfekt barn, men omstendighetene rundt deg, vil at du skal endre på deg. Ikke fordi du ikke er perfekt, men fordi det kreves at du skal betale penger for produkter mange vil selge. Produkter som påvirker utseende. Negativt, positivt eller begge deler.

Problemet er at man skal være tøff å makte å stå i mot et stadig større kjøpepress. Om man er ung, gammel, kvinne eller mann.

Media, TV, blader og magasiner flommer over av pene, velkledde og suksessrike mennesker som har strukket seg langt for å se så perfekt ut som mulig. i egne øyne. Ligger man i solarium, har man brukt masse penger på utseende og siste mote så er det klart man tiltrekker seg oppmerksomhet. Men har det gått for langt?

Naturlig skjønnhet, hva er det?

Kvinner og menn liker å se bra ut, selvsagt gjør de det. En helt naturlig del av tiden vi lever i, men når bør man sette grenser for seg selv? Når lommeboka er tom, men rumper, lepper og selvtillit er fylt opp?

Ingenting slår naturlig skjønnhet.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Chelsea signerte Man U flopp, Man City skal bruke £150 millioner!

Chelsea gjør det de kan best, bli bedre enn alle andre, på andres bekostning. Nå har José Mourinho signert Radamel...

Lukk