Som de fleste vet dummet Per-Mathias seg ut og når det så så bra ut for Norge. Mot Ungarn plukket han ut spillere som ikke burde ha spilt på landslaget, ikke på den plassen de ble tildelt heller.

Derfor bør nordmenn heie på Zlatan og Sverige i sommerens EM i fotball.

[poll id=»24″]

NRK og TV2 skal dele på godene slik de har gjort de senere mesterskap. EM i Frankrike er en gedigen sportsbegivenhet. Ved å dele på kampene seg i mellom, sparer også hver enkelt kanal mye penger.

Heldigvis skal samtlige kamper sendes. Sett av sommerferien tidligere enn ellers og få med deg hver eneste kamp fra 10. juni. Enten på kamp i deilige Frankrike, foran skjermen hjemme eller på en pub som har respekt nok for sine gjester og viser EM-fotball på storskjerm.

eng_flag012

UEFA_Euro_2016_logo.svg

Vargas12.com følger fotball generelt og engelsk fotball spesielt. I dette mesterskapet tror vi det blir flere overraskelser enn mange forventer. Tyskland og Spania må alltid regnes med i mesterskap. Men, vi tror faktisk England kan komme til å overraske mange med sine unge gode spillere.

Åpningskampen er Frankrike som vertsnasjon mot Romania 10. juni kl 21:00, denne kampen spilles på TV2. legg merke til på plansjen over, at det er flere kanaler som sender fotball fra EM. NRK sender fra sine tre kanaler, TV2 sender fra moderkanalen og TV2-Zebra.

Ifølge den kommersielle kanalen er det Julie Strømsvåg som er anker og Erik Thorstvedt  som er ekspert under studiosendingene fra Kontraskjæret i Oslo. Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad kommenterer kampene i Frankrike. Som hver sin ekspert har de med tidligere landslagssjef Egil Olsen, Petter Myhre og tidligere landslagskaptein, Brede Hangeland.

I følge NRK er det damene som holder fortet her hjemme, med Carina Olset og Lise Klaveness som henholdsvis programleder og ekspert. På kamp hos vertsnasjonen er det Christian Nilssen, Tom Nordlie og Andreas Stabrun Smith og Bengt Eriksen.

Hvem tror du vinner EM i Frankrike?

NRK sender EM-finalen 10. juli, det er kun 47 dager igjen og nedtellingen har begynt.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Adele er på vei – Telenor Arena er klar!

Adele er på vei - Telenor Arena er klar! Verdens mestselgende artist for øyeblikket er ADELE, om noen uker er...

Restaurant-bransjen i krise! Selger skvip til blodpris!

Restaurant-bransjen i krise! Selger skvip til blodpris! Dessverre er det nok engang bevist, via VGs undersøkelse, at norske restauranter, ikke...

Lukk