Roy Hodgson’s siste tropp som sjef for det engelske landslaget er klar. Få overraskelser om noen, Wayne Rooney’s formidable landslagsmeritter gav ham også en plass i EM for «The Three Lions» som det engelske landslaget kalles.

[poll id=»26″]

Når man etter endt sesong i Premier League vet hva Jamie Vardy og Kane kan gjøre foran mål – er det fristende å tro på et spennende England som går langt i sommerens EM. hele veien til en finale? Vel, Roy Hodgson har en mer spennende tropp enn på veldig lenge. Vi tror England tar medalje i årets EM. Hva tror du?

eng_flag012

Her er Englands utvalgte tropp, 26 spillere totalt.

  • Keepere: Hart, Manchester City, Forster, Southampton, Heaton, Burnley
  • Forsvarsspillere: Stones, Everton, Cahill, Chelsea, Rose, Tottenham, Bertrand, Southampton, Smalling, Manchester United, Clyne, Liverpool, Walker, Tottenham
  • Midtbanespillere: Sterling, Manchester City, Lallana, Liverpool, Milner, Liverpool, Delph, Manchester City, Henderson, Liverpool, Dier, Tottenham, Alli, Tottenham, Barkley, Everton, Drinkwater, Leicester, Wilshere, Arsenal, Townsend, Newcastle
  • Angrepsspillere: Rooney, Manchester United, Jamie Vardy, Leicester, Harry Kane, Tottenham, Rashford, Manchester United, Sturridge, Liverpool

Spørsmålet mange stiller seg i forkant av mesterskapet, og som vi har skrevet om tidligere, er det plass til Manchester United-spissen og kapteinen Wayne Rooney, som er omskolert til midtbanespiller? Det unge stortalentet Marcus Rashford innehar spissplassen og scorer mål på bestilling hos Louis van Gaal. På det engelske landslaget er det utvilsomt Vardy og Kane som blir foretrukket i Roy’s velkjente 4-4-2 system.

Skal Wayne Rooney, som ikke har spilt så mange kamper som normalt grunnet skade, ta en midtbaneposisjon hos «The Three Lions»? Hvem skal i så fall måtte vike? Vi tror Wayne Rooney må vike plassen til EM starter. Noen svar får vi i de tre treningskampene før mesterskapet tar til.

Englands generalprøve spilles på Wembley 2. juni, mot Portugal, før avreise til EM og Frankrike 6. juni. Før dette skal de ha viktige oppkjøringskamper mot Tyrkia og Australia. Dronningens stolthet spiller i gruppe B, som har følgende lag: Russland, Wales og Slovakia.

EM i fotball deles mellom NRK og tv2, samtlige kamper fra 10. juni til 10. juli sendes på en av disse kanalene. Det er kun 24 dager igjen til sommerens deiligste eventyr spilles i gang.

For alle anglofile, hadde det vært gledelig med EM-gull til Roy Hodgson og England. Bookmakerne har Frankrike, Spania og Tyskland, før England på fjerdeplass, men det er altså på oddsen.

 

Kilde: SkySports.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bombetrussel på Old Trafford – evakueres!

Englands største klubb-stadion, Old Trafford, selveste "Theatre of Dreams" skulle være gjenstand for den aller siste kampen for Manchester United....

Sommerferien kan bli dyr, slik gjør du den rimeligere!

De aller viktigste ukene i året for mange nordmenn, sommerferien. Noen tar ut fire uker, de fleste kun tre. 21...

Lukk