[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k8pkJIX9RsM[/youtube]

VOE, eller Emilie Nereng som hun egentlig heter er Norges mest besøkte blogger. Hun blogger ikke nå, men hadde på sitt meste flere hundre tusen besøkende daglig. Hennes bror Eirik Nereng, og manager David Eriksen er i media med korte intervaller og sier forskjellige ting, om hva som vil skje med VOE og hva hun vil gjøre i framtiden.

Mye tyder nemlig på at hun og hennes bror har noe spennende på gang, i samarbeid med andre bloggere. Jeg er ikke sikker på at det er så smart, da VOE alene har en enorm markedskraft bare i sitt navn.

«Alle» ungdommer fra 10 til 20 år, vet hvem VOE er, og de fleste har vært innom bloggen hennes daglig, og føler at de kjenner Emilie personlig fordi de har fulgt henne i flere år, gjennom bloggen hennes.

Som 13-åring, i mars 2009. startet hun bloggen voe.blogg.no. I august samme år var hun plutselig den mest leste bloggeren i Norge med nesten 25.000 daglige lesere.

Det smarteste Emilie og de rundt henne gjorde, var å legge ned- eller stoppe å blogge. Alle som fulgte bloggen venter i spenning på hva som skjer nå- Og det dummeste VOE og de rundt henne kan gjøre nå, etter min mening. Er å starte et samarbeid med langt mindre etablerte og besøkte bloggere.

Emilie Nereng (17)

David Eriksen, VOEs manager er en smart fyr, og vet nok å passe på Emilies interesser, men hva Trine Grung har å gjøre i dette samarbeide vites ikke, og jeg tror media her er feilinformert.

VOE alene vil bli mangemillionær, nesten uansett hvordan folk som vil henne vel- råder henne til å håndtere framtiden. Media har makt, og makt er penger.

– Gir VOE ut plate, så vil denne selge masse bare fordi det er hun som gir ut skiva. Venter de med å starte bloggen på nytt enda en stund, kanskje et helt år- vil det bli VOE feber og dobbelt så mange vil besøke bloggen hennes.

Innen den tid bør Eriksen og de rundt VOE sørge for at hun har en god plattform i form av økonomisk avtale med reklame inntekter og annonse former på bloggen.

Hva Eirik og hans blogit.no har planlagt er ikke så godt å si, siden ingen vil kommentere dette.

Domenet blogit.no er registrert i brorens navn, og » God kveld Norge » skriver at profilerte bloggere som Caroline «fotballfrue» Berg Eriksen og Trine Grung er med på ny-satsingen.

Jeg er sikker på at Emilies bror og resten av hennes familie har utelukkende positive og gode planer og ideer hva den flotte ungjenta skal drive med, men å gå sammen med andre bloggere vil være å kaste masse penger ut gjennom vinduet.

Jeg håper Emilie Nereng har det bra og at hun kommer knallhardt tilbake når hun føler at tiden er riktig for det.

Lykke til VOE!

DATO: 12.april 2011 og VOE er tilbake!

Voe skal skrive for Blogit. Men Voe er langt fra den eneste som skal skrive på Blogit.

Med seg på laget har storebror Nereng fått med seg kjente bloggere som blant annet «Fotballfrue» Caroline Berg, Lars Tangen og Trine Grung. Disse skal jevnlig levere blogginnlegg til magasinet, samtidig som de beholder sine egne blogger.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bør den seksuelle lavalder være 13 år?

Jeg mener at de som foreslår kondomer på ungdomskolen er helt feil. Det er ikke en god grunn for at...

Britney Spears og Rihanna sammen i S&M remix

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n3inZJO6epI[/youtube] To av verdens mest populære popstjerner slår hodene sammen- Britney og Rihanna. For en duo! Og denne videoen vil...

Lukk