Jeg ler av at folk gir av seg selv, prøver å imponere uten å lykkes. Noen skvetter, blir lurt, blir sint eller livredd.

Humor er så mangt, og det finnes utallige forskjellige genre som noen ler av mens andre synes det er teit. Jeg har muligens en spesiell humor for jeg ler aldri av tegneserier som Simpsons o.l bortsett fra Tom og Jerry selvsagt. Alle ler jo av Tom og Jerry.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8jvaSkK8pl4[/youtube]

 

– Humor er blodig alvor. Det settes opp teaterstykker, basarer med scene, stående komikere og humorfilmer blir produsert i hopetall. Ikke alt er direkte knallsuksess for å si det mildt. Men det har jeg ikke tid til å snakke om her, for dette handler om latter. Du ler når du ser melkereklame der folke snubler, faller og bommer for åpent mål.

Hysterisk morsomt.

– Noen av de morsomste skuespillerne, eller muligens han kaller seg komiker, er mannen til Pernille Sørensen, Dagfinn Lyngbø. Fruen er veldig morsom, men det er mannen i huset som råder tronen etter min emning. Når han forteller om lillefingeren som vil bidra med arbeidsinnsats, og når han forteller om livet til krabbene. Jeg ler så jeg blir sjuk av det. Jeg får ikke luft.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ikkHFjvDxH0[/youtube]

 

Selvsagt er det mange ting å le av, mange hundre forskjellige tema som kan være morsomt til riktig tid. Men jeg mener bestemt at de som prøver for hardt kan fort bli for krampaktig, de som ikke prøver å være morsom, blir de man ler av. Spesielt småbarn.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=fvsr[/youtube]

 

Man kan le av alt, men ikke på bekostning av noen som blir direkte lei seg av å bli ledd av. Det er viktig å gi sjekke opp om de du skal skremme eller lure har svakt hjerte eller lider av andre sykdommer som kan forverres av at de blir redde eller skvetter.

«Practical Jokes» er en av mine absolutte favoritter.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jvbBB9ipndA[/youtube]

 

Hva ler du av?

Har du en annen humor og ler av noe helt annet enn dette så har du sikkert en helt normal humor for det.

Uansett så er det viktig å ikke ta seg selv mer høytidelig enn at man kan le av seg selv i andres på hør, og at man tør å drite seg ut. Ellers kan man fort få et veldig kjedelig liv.

Ny forskning forteller at det er faktisk noe i ordtaket «en god latter forlenger livet».

Le så ofte du kan og bli gammel!

 

Vargas

 

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hellas nærmer seg stupet- paradis forsvinner

  Kanskje verdens vakreste land. Selveste Grekenland, der det meste startet for mange tusen år siden- HELLAS i våre hjerter,...

Kvinners seksuelle fantasier «Hemmelige Rom»

  Boken "Hemmelige Rom" handler om kvinners seksuelle fantasier, og et forsøk på å forklare hvorfor kvinner har nettopp slike...

Lukk