Som kjent handler denne bloggen om tabubelagte tema. Derfor har vi fått gleden av å dele et innlegg av en av de mest spennende svenske bloggerne. «Gretchenofsweden» skriver om å hylle homsene, selvsagt støtter vi tema og spurte derfor om å få dele innlegget hennes, og det fikk vi.

Tja, tja Bloggen!

Som du vet ligger som som gayar sig väldigt varmt om hjärtat. Det gör mig väldigt ont att det på senare tid har brutit ut ett krig mot de som gayar sig. Mest är det galna idioter som tyvärr har hamnat i maktposition genom hot eller inavel. Jag har väldigt svårt att förstå mig på folk som hatar de som gayar sig för vad gör det för ont?

De har sex med samma kön. That’s it. Det är tydligen värre än förtryck, svält, barn som far illa, hustrumisshandel, miljöförstöring och knarkhandel tillsammans. För min egen del är det bara intressant med folks sexuella läggning om jag själv ska medverka och detta verkar vara det sista dessa högljudda personer vill. Eller är det kanske så att de mest av allt vill skeda någon av samma kön?

Jag vill höja de som gayar sig för utan dessa personer hade vårt kulturella liv befunnit sig på medeltiden. Oftast vill de som gayar sig skapa vackra saker. Det kan vara allt ifrån tavlor till trädgårdar eller frisyrer. Det är tydligen inte något som machomannen av idag vill ha? Ej heller musik, litteratur eller annat som berikar.

I Ryssland pågår en enorm kampanj gör att göra livet surt för alla som inte är heterosexuella. Samtidigt finns en stolthet över deras balettdansörer, författare och kompositörer varav många gayat dig under sin livstid. Det är väl lite motsägelsefull kan man tycka.

Under mina få år i kändisbranschen har jag sett mycket som få borde få uppleva. Gifta heterosexuella kvinnor och män kan efter ett par järn komma med de mest sjuka förslag till både killar och tjejer. Oftast har det så knepiga fetischer att den mest vana bög eller flata skulle rodna om det fick höra talas om detta. Är det bättre än personer som råkar killa andra personer av samma kön?

De som skriker högst verkar tro att om man pratar öppet om homosexualitet så kommer alla att förledas till detta, vilket är skrattretande. Det kan jämföras med östberlinare som flydde till väst för att undkomma kommunismen. Det var ingen bra PR för kommunismen och böghatet är ingen bra PR för heterosexualitet.

Kan inte folk få vara som dom är, så länge de inte lägger sig i vad andra gör. Lyckliga människor mår bra. Människor som gnäller och förfasas gör det oftast inte.

Jag älskar hur som helst de som gayar sig och hoppas på en ljusare framtid för alla människor.

Puss i ljumsken!

/Gretchen

Dette innlegget fikk vi som sagt lov til å dele fra Sveriges mest spennende blogg, Gretchenofsweden. En hyllest til de lesbiske og de homofile.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
29-åring blir tatt for å være tenåring- spiser bare rå grønnsaker!

29-åring blir tatt for å være tenåring- spiser bare rå grønnsaker! På en spartansk diett lever den flotte skotske jenta...

Statsbudsjettet klart- Slik får DU bedre privatøkonomi

Finansminister Sigbjørn Johnsen legger snart fram sitt siste statsbudsjett før Siv Jensen tar over Norges enorme pengebinge. En setning finansministeren...

Lukk