Jeg er så fornøyd med min vakre blogg. Og den hadde jeg ikke fått på plass uten www.luksusdyret.com sin assistanse!

Noen gir deg noen hint, av og til gir man noen litt hjelp. Men her har jeg fått massiv støtte i flere dager for å komme i mål med ny plattform. Nå er ikke jeg tungt utdannet innen IT, så at jeg i det hele tatt kan ha en blogg er en liten gåte i seg selv he he:):) Men med et pågangsmot som jeg faktisk er stolt over, og et blogg venn som har vært på mail og svart på  mange både dumme og kloke spørsmål så er jeg kommet i mål med www.vargas12.com bloggen min- og jeg er takknemlig og meget glad nå!:)

Tusen Takk til Luksusdyret, en blogger på topplisten, ikke bare pga bloggen sin- her er det både hjerte, hjerne og tålmodighet i all mass!!

Men nå når bloggen er oppe så kan du jo allerede notere deg navnet bak øret. For denne bloggen kommer i løpet av veldig kort tid til å være en av de mest omtalte i bloggosfæren- garantert!

God sommer til alle mine deilige lesere:)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Argentina på gang…

Kan det være at Argentina har funnet formelen for seire? Mye tyder på det! De knuste Sør -Korea 4-1 med...

Ny Plattform = Ny Adresse

MIN BLOGG FLYTTES TIL NY ADRESSE FOM 16. JUNI 2010 MIN NYE BLOGG HETER WWW.VARGAS12.COM      

Lukk