En naken kvinne er kanskje det vakreste som finnes. Menns begjær gjennom tusenvis av år. Med hud og hår, frodige lår, en rumpe som forteller at hun er en kvinne, bryster som duver i lyset fra levende flammer. Han ser henne, begjærer hennes skjød og tar henne. Som en løve tar sin løvinne. 

Hardt, lidenskapelig og lenge. Lenge nok for begge.

Du som kvinne er heldig, du har alle muligheter, du vet du kan få en mann på kroken, uansett hvilken krok du har. Menn har ikke sammen egenskapen, noen, men slett ikke alle. Menn har en tendens til å ville for mye til enhver tid. De haster avgårde og skal ha, skal ha, skal ha…..

– Kvinner derimot er mer balansert. De kan ha det helt fint helt alene over lange perioder. Ja faktisk i flere år, uten forstyrrelser. Det kan sikkert noen menn også, men de flest ønsker å ha sin løvinne ved sin side, så han kan bedekke henne når han synes det er på tide.

Ikke for det– de fleste menn er så til de grader under pisken i det norske hjem, at han bør vel aller helst stille med en bukett pene nelliker om han i det hele tatt skal få se henne i finstasen. Så ille er det kanskje ikke, men poenget er dog alvorlig nok.

Norske menn må spørre om lov først- det er turn off!

LINDA- JIM DOKKEN BILDE 1Foto: Copyright Jim Dokken

– Norske kvinner er kanskje blant de vakreste i verden, de er høyreist og rank, sammenlignet med mange andre kvinner, norske kvinner er også selvstendig og vet ofte de er flotte. Selvtillit er sexy, men det kan skremme noen menn. Hvorfor det? Fordi menn liker å ha styringa.

Norske menn er tøffe i tryne når de vet de kan bestemme, møter de sin «like-kvinne» som tar et kraftig balle-tak på´n og forteller han hvor skapet skal stå, blir han nok spak.

Menn fra sør i Europa har langt mer selvtillit enn norske menn, derfor har de ofte flere partnere også. Sør-europeer vet å sette pris på sexy kvinner derfor jakter de mer enn gjerne på nordiske kvinner som er lys blond, brun i huden og har blå øyne.

Norske menn tør ikke å ta den helt ut, de står litt med lua i hånda ennå. Norske kvinner er for flotte rett og slett, menn får prestasjonsangst.

– Du norske kvinne som har store lår, stor rumpe og kanskje for store pupper, bør øve på en ting. Det er å gi mer faen i hva andre mener om deg. Om du trives som du selv er så bør du nyte livet, sett pris på den du er og vær stolt av deg selv. Du er mye finere enn i ditt eget selvbilde, du må bare tro på det selv også. Da skinner det igjennom.

Du blir begjært for den du er og elsket fordi du er deg. La mannen få begjære deg noen ganger som en løve, du er tross alt hans løvinne. La han slippe å møtte spørre om lov først…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
50 Shades of Grey- Nå er Christians rolle fylt!

Endelig er det klart hvem som skal spille "Chrsitian Grey" i det som kommer til å bli blant de største...

Drømmer du om å få en hel fotoshoot der en fotograf tar bilder av bare deg?

Er du jente og er glad i å bli tatt blide av, samt av den typen som har tålmodighet nok...

Lukk