Jeg hadde ikke sovet godt, jeg våknet med en forferdelig hodepine etter en durabelig fest som varte hele helgen. Det var piker, vin og sang og jævlig mye øl. En mandag i januar kunne ikke ha vært verre.

Heldigvis hadde jeg turnus-fri fra jobben som toller, og kunne gjøre hva jeg ville.

Det snødde tett, temperaturen nærmer seg tjue minus, alle ovnene i det trekkfulle gamle huset stod på fullt, da klatret temperaturen så vidt over 15 grader.

Livet hadde gått på skinner for Josef i alle år. Nå hadde han kjørt seg selv i grøfta med sprit, menn og kvinner. Josef var en bifil tufs, som hadde sex med de aller fleste så lenge vedkommende hadde puls, og øvre aldersgrense hadde aldri skremt han.

– Jobben som toller hang også i en tynn tråd, da han sjelden var innom. Sykemeldingene ble levert med hyppige mellomrom, og når han var edru hadde han ikke tid til å få skikk på livet, da var det viktigere å få samlet troppene til en ny fest.

Josef hadde mange svire-brødre og søstre som visste å utnytte hans trang til en fest og et knull.

– Han satt på kjøkkenet og fikk i seg en kaffekopp, han skalv i hele kroppen, han grudde seg forferdelig til et ventende besøk. Hans far, den tidligere statsadvokaten som han gjennom oppveksten hadde et svært godt forhold til hadde kjølnet betraktelig de siste årene, var på vei.

Det var tidlig mandag morgen i januar.

Etter at Josefs store kjærlighet, Janne begynte å dope seg har livet vært vanskelig for tolleren. Hvis hans far kom for å «kutte armen» av han fullstendig, var livet over på alle måter. Han måtte tenke fort,  det var en time igjen til hans far stod på trappa…

Her begynner de første historiene om Josef, en toller med store personlige problemer.

I tiden som kommer vil du få mange dramatiske historier fra Josefs liv, historier du knapt vil tro kan skje med noen mennesker.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Voldtektstfantasier- noen kvinners våte drøm

Alle kvinner bruker sin fantasi for å oppnå seksuell tilfredsstillelse, noen mer enn andre. Kvinner  som fantaserer om voldtekt, er også mer...

Agnes Kittelsen- Norsk films nye førstedame

Agnes Elisabet Hilden Kittelsen er 32 år og den nye diva i norsk film. Hun er mer aktuell enn noen...

Lukk