Aldersforskjell – hvor høyt i alder er du villig til å gå? Alder er tross alt bare et tall, er det ikke det da? Vel, det kommer an på hvem du spør. For, er det ikke klokt og riktig av modne damer å finne seg den mann som passer de best, uansett alder?

Eller for en aldrende mann, å finne den han liker uten å se på alderen?Kjærligheten bør vel neppe styres av alder?

Til tross for manglende kjærlighet? Menn får jo nesten alltid napp. Spesielt om de er villig til å bruke av sin formue, alt tyder på at det kan være en forutsetning. Unge damer, elsker penger, og kan gå med på å la denne eldre rikingen få det som han vil. Bare hun får det som hun vil ellers. Mulig dette ikke stemmer med virkeligheten, men «Gold Diggers» er et velkjent begrep.

Aldersforskjell – hvor høyt i alder er du villig til å gå?

Sex er heldigvis kommet for å bli og vil være aktuelt mellom mennesker så lenge vi lever her på moder jord. Hvem vi velger å ha denne viktige sexen med, kommer an på en rekke forskjellige preferanser.

Deriblant alder. Unge menn tenner på modne menn, yngre kvinner tenner på både litt eldre menn og fedrene deres, under visse betingelser.

De aller fleste heterofile menn, er i forhold med kvinner litt yngre enn seg selv, men det finnes åpenbart en mengde unntak.

Om du som 16 åring faller for en på 25 så er det en forskjell på 9 år. Det kan alle forhold overleve med. Men du har svært liten erfaring som sekstenåring. Derfor kan det skape problemer når den ene er så ung. Er aldersforskjellen den samme når begge er voksen, eksempelvis 31 og 40 år så har begge nok erfaring til å takle den aldersforskjellen.

Hvor stor kan aldersgrensen være mellom par? Og ved hvilken alder er aldersforskjellen verst?

Modne kvinner jakter ofte etter det spesifikke, det betyr at de reiser gjerne halve kloden for å få det. Single kvinner som lever sin andre ungdom vil ha det de har drømt om i et langt liv, i et kjedelig ekteskap. Når hun endelig er fri fra mann og barn så går hun etter drømmen, for mange er det å velte seg i menn.

Hva andre mener om ditt liv, gjøren og laden, er det kun du som avgjør har noen betydning. Dessverre er det alt for mange som bekymrer seg for å bli pekt ut, uglesett og kanskje baksnakket, for hvordan du lever ditt liv. Er ikke det patetisk og trist?

Tenk hvor mange lesbiske, bifile og homofile i dette landet som ikke tør å leve livet sitt som seg selv.

For noen kan det være forbundet med skam om aldersforskjellen er for stor. Føleleser har ingen aldersgrense.

Det er ”forbudt”  i mange kretser at eldre menn har en ung kjæreste og det kan fort bli prat og diskusjon rundt et slikt par. Da kan man mistenke at den unge utnytter den eldre eller omvendt. I Norge er det ikke stuerent at aldersforskjellen er for stor.

Finn den som passer for deg. Om hjertet hammer litt ekstra ved første møte, bør ikke alder være avgjørende for om du vil møte vedkommende igjen. Dessuten vet du kanskje alderen før første møte – om ikke dere treffes tilfeldig og det sier bare pang!

Da begynner ditt nye liv, med en ny kjæreste.

Vargas

en_GB
nb_NO en_GB

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ANNO og byen er Trondheim – her er deltagerne!

NRK lover en tøffere og røffere sesong tre, av suksess-serien ANNO. Året er 1537 og livet er både kort og...

Stephen Hawkings stemme brukt for Syria

Du har kanskje ikke en 50-lapp til overs? Stephen Hawkings stemme, brukt for Syria. Vi som har alt, er vel...

Lukk