Odense Foto: Privat

 

Ingen steder er deiligere enn Danmark, kanskje en gresk øy når det er fred og fordragelighet der.Men Danmark har absolutt alt. lange strender, godt, god mat, pene og deilige mennesker og hoteller med aircondition.

 

Campingplass med basseng Foto: Privat

– Men du må ikke bo på dyre hoteller for å få en vellykket Danmarks-ferie. Om man senker kravene noe, så er det tusenvis av ferieboliger, eller private eneboliger som danskene elsker å leie ut, og du får et bare hus for 5000 til 7000 kr uken. Men det du trenger av utstyr inkl. selvsagt.

 

Enebolig i Middelfart Foto: Privat

 

Det er lett å fly til Danmark, men det er en stor fordel å ha med bil også.

– Det er kort vei til den tyske grensen og det er lett å finne fram i Danmark, og ikke minst det er fantastiske veier til feks København gjennom Sverige. Man kan ta turer ut i fra vær meldingene. Regner det kan man dra til dyreparken eller Legoland, og er det sol og varmt drar man til stranda.

Husk pass om turen går til Tyskland.

Hotell i København Foto: privat

 

Jeg ser på meg som livs-nyter og liker godt Comfort på det meste. Det innebærer blant annet gode hoteller med skikkelige senger. Og denne sommeren blir det København, med hotellet i gangavstand til «strøget», sentrum, «Nyhavn» og alt hva danskene kan tilby i sin vakre hovedstad.

Det er deilig å være norsk i Danmark.

Og når man er der på sommerferie og kan nye livet så er det så lett å tenke, livet er ikke det verste man har…

GOD SOMMERFERIE TIL ALLE!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En god latter er god medisin- Le og lev lenge

  Jeg ler av at folk gir av seg selv, prøver å imponere uten å lykkes. Noen skvetter, blir lurt,...

Hellas nærmer seg stupet- paradis forsvinner

  Kanskje verdens vakreste land. Selveste Grekenland, der det meste startet for mange tusen år siden- HELLAS i våre hjerter,...

Lukk