Sommerferien står for døren, aktivitetene, konsertene, festivalene, festene, reisene, forelskelsene, nytelsene og ikke minst opplevelsene du vil ta med deg videre i livet starter i dag. Fredag 20. juni, på terskelen til tidenes deiligste sommer. Din sommer!

Skoleåret tilbakelagt, du har handlet inn alt du trenger til din perfekte sommer. Nå er det bare å håpe på strålende som hver eneste dag, lange lyse sommerkvelder som innbyr til så mangt. Enten en stille og rolig kveld med venner og grillmat. Eller kanskje med den rette i armkroken og et deilig glass iskald Cava?

20. juni er og blir en merkedag. Nettopp fordi det er avslutting og begynnelse på en og samme dag. Et hektisk skoleår er endelig over, nå står en lang og velfortjent sommerferie for døren. En ferie som kan bli så fin om du velger å gjøre dine riktige og viktige valg.

Du bør jo starte din sommerferie sammen med de fleste andre på din egen alder. Hvor de er? På Rådhusplassen selvfølgelig! Her er noen av de du kan møte:

Julie Bergan, Mr Probz, Sivert Høyem ,  Katy B, Jarle Bernhoft, Adelen, Kaveh, Gabrielle,  . I tillegg er det kjent at Kim Cecarion kommer og altså Austin Mahone, heldigvis kommer også fantastiske Drammens stolthet «DonkeyBoy».

Cody Simpson, Admiral P, Kanthem,  Monica Heldal, «OnklP og de fjerne slektningene» og selvsagt deilige «Broiler». Om Isac Elliot kommer? Selvsagt gjør han det!

Om du ikke kommer deg på årets VG-lista konsert, så er det faktisk mange andre muligheter til å se oh høre de samme artistene andre steder i landet. Sortland får besøk av VG-lista top 20,  30 juli. Sortland har vunnet foran en rekke andre steder som har forsøkt å få til dette showet.

Trondheim får besøk 2. juli, så står Stavanger for tur 9. juli. Bergen 16. juli og Tromsø 23. juli før altså det hele skal avslutte med et gigant-show på Sortland. Passer ikke dette, så får du her en oversikt over flere andre gode konserter og live-opplevelser rundt om i sommer-Norge.

– Alle som vet å sette pris på god musikk vet å ta en tur innom hovedstaden nå når endelig sommerferien er kommet. Også i år er det stor gratiskonsert i Oslo, selvsagt også i år på Rådhusplassen. Fredag 20. juni er her, og det er duket for sommerens vakreste eventyr for mange unge som vil se og høre sine idoler.

Ikke glem midt-sommerkonsert i Gamlebyen i Fredrikstad lørdag 21. juni, altså allerede dagen etter VG-lista på Rådhusplassen.

Programledere på årets første sommerferie dag for mange skoleungdommer, er dyktige Christine Dancke fra NRK P3 og Kåre Magnus Bergh fra NRK p1 og NRK- TV.

Det eneste man kan håpe på er selvsagt bedre vær enn i fjor, da det regnet ustanselig i alle VG-listas timer på Rådhusplassen.

Gjør dette til din sommer! God fornøyelse!

 

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges mest populære politiker!

Han er ingen "EKTE" politiker, bare en ordfører som driver med lokalpolitikk, men hadde han tatt steget til Stortinget og...

Terminlista for engelsk fotball- sesongen 2014/2015 er klar!

Manchester United og Louis van Gaal får en myk åpning på sesongen, Chelsea får tøffe kamper i Premier League, etter...

Lukk