Endringer på Farmen – her er de 14 deltagerne! En deilig bukett forpaktere som er plukket ut til å gi oss underholdning på det som blir en litt annen utgave av Norges mest populære realityserie.

Spennende er det alltid å se hvilke type mennesker produksjonsselskapet Strix har plukket ut, i samarbeid med Gaute Grøtta Grav og TV2. Vi bør huske på at sammenstillingen av de forskjellige personlighetene på gården, er der av en grunn. Endringer på Farmen – her er de 14 deltagerne!

TV2 og Strix skal i aller første omgang lage god underholdning, da nytter det ikke å lage kose TV, med ‘one big happy family‘, men få med deltagere som kan bryne seg litt på hverandre. Noen sindige, noen hissige, noen kanskje religiøse og andre litt mer liberale som ikke tar livet så alvorlig. Noen late, andre er arbeidsjern som kan jobbe døgnet rundt.

Deltager må tekstes

Jo raskere det kommer noen i konflikt med hverandre, jo bedre TV ser det ut til å bli. TV-seerne vil at det skjer noe uforutsigbart, helst så ofte som mulig, fordi det er det som er med på å gi den gode underholdning. Vi tar parti.

Produsentene for Farmen har begynt å få en god del erfaring med å sette riktige mennesker i en setting, som gir oss den underholdningen vi forventer. Så kan den som vil, synes det er usmakelig å gjøre underholdning av personlige konfrontasjoner, krangling, løgner og bakvaskelse.

Vi tipper at nettopp dette gjør Farme til et av de mest populære programmene på TV – hva underholdning angår.

Lest? Må Lisbeth Salander dø?

En politietterforsker fra vakre Averøy, en dass-tømmer fra enda mer naturskjønne Nordfjordeid, en dørvakt fra Haugesund og en spirituell coach fra Moss – er blant deltagere denne gangen, noe som kan gi oss overskrifter vi ønsker, eller kanskje ikke ønsker i ukene som kommer.

En del av deltagerne må i hvert fall tekstes, da de blir vanskelig å forstå i utgangspunktet. Om du har hørt folk fra Haugesund og Nordfjordeid prate?

Originale Farmen

Den originale utgaven er Farmen er inne i sin 15. sesong og scenen er satt i Telemark, nærmere bestemt flotte Lundereid gård i Sannidal, for den som er lokalkjent. Bonderomantikken vil komme til å blomstre på Farmen, utvilsomt.

Nytt av året for Farmen, er ikke at deltagerne får besøk av familiemedlemmer, eller må gå planken om de mislykkes i ukesoppdragene. Neida, det er ikke mer dramatisk enn at gården forpakteren skal drive, er betydelig større enn tidligere. Lundereid gård er herskapelig, her er det rikfolk som bor til vanlig.

Endringer på Farmen – her er de 14 deltagerne!
Deltageren på Farmen 2019 Foto: Espen Solli – TV2 underholdning

Hestene på gården er av typen miniatyrhest, en argentinsk hesterase, den minste i verden, faktisk. Allikevel er den sterk nok til å hjelpe til med forfallent arbeide på gården, som kan være for tungt for forpakterne.

Endringer på Farmen – her er de 14 deltagerne!

I tillegg får de 14 på gården en ny utfordring, de skal nemlig drive en skysstasjon. Det vil si å ta vare på reisende som kommer til med bår gården, for å hvile på sin reise, for så å reise videre neste dag med hest og vogn. Bevertningen på skysstasjonen er det altså forpakterne som har ansvaret for.

Også nytt av året i denne sesongen av Farmen, er at storbonden ikke har en egen bolig, men bor i andreetasje med sine hjelpere. Her er det også en luftig veranda som storbonden kan benytte. Endringer på Farmen – her er de 14 deltagerne!

Som om dette ikke var nok, er det for aller første gang et piano tilgjengelig for forpakterne på gården. Så vidt vi kan bedømme, er det ikke mange musikere blant deltakerne, men kanskje noen av de har hemmelig musikalsk talent, som de vil brife med?

Siden forpaktrne skal drive skysstasjon, vil det med jevne mellomrom komme ukjente til gards. Mennesker på flukt, på reise eller i nødvendige ærende?

Hvem er det som kommer farende til sjøs i 1919? Er de på flukt fra uoppgjort gjeld, er det drap de jaktes for, eller er det bare folk flest som skal besøke slektninger? Det blir et av overraskelsesmomentene i den kommende sesongen av Farmen.

Sjette sans

Om du husker realityserien, “Sjette Sans” som gikk på TVNorge i sin tid, programmet som hadde med deltagere som kunne prate med de ‘døde’, som skulle finne mennesker i skjul i skogen eller føle seg fram til hvilken person som hadde vært et helt spesielt sted – eller opplevd dramatiske hendelser i livet.

En av deltagerne i Farmen, den spirituell coach fra Moss, Vibecke Garnaas (43) er klarsynt og vet kanskje allerede om hun vinner Farmen, eller kan hun ikke vite hva som skjer inn i framtiden? Hun er i hvert fall en viktig brikke på Farmen.

Farmen 2019, den 15. sesongen har premiere på TV2 24. september. Dette bør du få med deg fordi alle du kjenner vil prate om programmet i 11 uker fremover.

Programleder for Norges beste realityserie er, Gaute Grøtta Grav. Vinneren av av Farmen får en hytte og en bil, til en verdi av 1,3 millioner kroner.

Her finner du enda litt mer om de 14 deltagerne på Farmen 2019.

Følg gjerne vårt nyhetsbrev, gratis og uforpliktende for nye oppdateringer, også om Farmen og Farmen kjendis.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Så fine mugger du har!

Så fine mugger du har, kunne ha vært et kjempe kompliment, om vedkommende studerte vitrineskapet ditt og uttrykte glede over...

Lukk