Du som er anglofil, elsker engelsk fotball eller som bare liker å se kamper fra ball-øya, har gode tider i møte. Nå kommer nyheten mange har ventet på i en årrekke. 

Du som er fan av lag i de lavere divisjoner – fra Championship til League One, Two eller Three. Fra neste sesong, kan du streame alle kampene til ditt favoritt-lag. Hver lørdag eller hver tirsdag, uansett når de spiller.

Der grasrota av engelsk fotball fortsatt sitter igjen i veggene på de falleferdige stadionene og bestemor på åtti er med barnebarnet på kamp, langt vekk fra turistmagnetene Old Trafford og Etihad.

Dangerous games.

Neil Moralee via Compfight 

Den glimrende nettsiden Championship-Norge, skriver detaljert mer om systemet «ifollow» som sender streaming-tjenestene som skal gi fotballfans i Norge live-kamper i bøttevis.

Du må regne med å måtte betale noe for disse kampene, men det er all grunn til å tro at det er langt mindre enn det man i dag betaler for Premier League, via TV2 sin fotball-kanaler (ca 450 kr per måned) I skrivende stund, ser det ut til at du må ut med £4,49 per måned, altså mindre enn en halvliter, men ta prisen med en klype salt, da alt ikke er på plass ennå.

Du som er fan av Wolves, Leeds, Sunderland, Norwich, Derby, Aston Villa og QPR blant mange andre, bør sjekke utviklingen av dette scenario i løpet av sommeren. Vi som skriver om engelsk fotball for dere – lover, også av egen interesse, og holde dere oppdatert, så snart det faller avgjørelser på plass.

En bedre nyhet på slutten av en lang sesong, skuffende for mange av de nevnte lags fans, er det lenge siden vi har mottatt. Og rent fantastisk at man endelig kan få følge sitt lag gjennom en hel sesong – kamp ut og kamp inn, hele 46 totalt.

«IFollow» er altså navnet på portalen som du henter fra din klubbs nettside. Vi lover å komme med mer så snart vi har flere nyheter om dette. Alt du trenger å gjøre, er å følge Vargas12.com på Facebook for siste nytt.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kontroll på virkeligheten?

Kontroll på virkeligheten? Du er et tenkende menneske, der for vet du at du er. Du eksisterer. Men, om virkeligheten...

Pep mot Mourinho – kampen ingen har råd til å tape

Lokaloppgjøret mellom City og United i Manchester by, blir større og større for hver sesong, fordi disse to gigantene av...

Lukk