Er alle kvinner voldtatt? Under emneknaggen #metoo, har de siste dagene haugevis med kvinner stått fram som voldtatt, misbrukt, onanert på, eller tafset på av kvinner eller menn – helt ufrivillig. Stygt og slemt. Ulovlig og feigt.

Men hva skjer? Så snart en kjent kvinne, i skuespilleren Alyssa Milano bruker #Metoo på twitter og sosiale medier, raser det på med innrømmelser fra tusenvis av kvinner. DETTE – voldtekten – har skjedd med dem også.

Lest? Regjeringen lukker øynene for barna

Jeg velger å tro på samtlige som kommer med slike innrømmelser, hvorfor skulle man ikke det, men man stusser litt over at det var det som skulle til. En hashtag. Jeg er en mann på snart 50 år, og forfatter av denne bloggen som skriver om alle tabuer i samfunnet. Også voldtekt. Det som slår meg er; hvor er alle disse idiotene, alle mennene og de få kvinnene som velger å forgripe seg på andre voksne?

Er alle kvinner voldtatt?
A woman’s back sends a message at a protest march in Capetown in 2011. Foto: NPR.org

Jeg har aldri noen gang, forgrepet meg, verken på mann eller kvinne. Det kunne ikke falt meg inn heller. Ikke kjenner jeg noen som har blitt voldtatt tror jeg, kanskje kommer mine venner eller noen i min familie fram nå, når hashtagen (emneknaggen) #metoo herjer i sosiale medier, men jeg tror det ikke.  Og håper det selvsagt ikke. Jeg må innrømme at jeg skammer meg voldsomt, på mannens vegne.

Er alle kvinner voldtatt?

Hvorfor og hvordan kan det skje? Hvorfor gjør du dette mot kvinner? Har du så dårlig selvtillit, lille mann? At du må tvinge pikken din opp i fitta på kvinner som sover, eller som heller ha sex med andre enn nettopp deg? Hvordan kan du lille mann, synke så jævlig langt ned i ditt søplete jeg, at du velger å voldta framfor å ta avslaget som en real mann?

Lest? Voldtekt – som far så sønn

Alle kvinner er åpenbart ikke voldtatt, men alt for mange har fått livene sine satt på vent, ødelagt eller forstyrret av overgripere. De fleste menn som ikke vet bedre, men som har valgt den feigeste veien til et nummer han ikke hadde fått – uten tvang.

Det hele startet med at den velkjente TV-produsenten, Harvey Weinstein ble tatt med buksene nede, med pikken i den ene hånden og fingrene under skjørtene på en rekke kjente skuespillere. Nå har disse gått sammen og anmeldt TV-trynet til politiet.

Heldigvis er de fleste menn, skikkelige, redelige og ordentlige menn som vet å behandle kvinner med respekt og konduite. Dessverre er det åpenbart en del drittsekker som tror for godt om seg selv og sitt, at de tror det er innafor å forgripe seg mot kvinner i en eller annen setting.

Snart dundrer julebordsesongen inn over landet. Er du neste offer?

At nei faktisk betyr nei, burde foreldrene deres ha lært dere i tidlig alder. Du som tenker på å forgripe deg, bør se din egen datter som offer ved neste anledning.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Flørter du med dop?

Flørter du med dop? Du skal på en fest hvor du ikke kjenner andre enn venninnen din fra videregående, det...

Lukk