Er alle muslimer terrorister? «Mulla, mulla, mulla – alle skal bli knulla, dere er alle samme ulla» synger Norges mest undervurderte rappere «Karpe Diem» i låta «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din.»

Ei låt som forøvrig fikk terningkast 6 av VG i november da den ble sluppet på markedet. Et spark i lysken på justisminister Anders Anundsen ble lagt mest merke til, men like fult en meget viktig låt som setter samfunnsendringen og innvandrer-hatet i et viktig søkelys.

Lest? Voldtekter – Oslo verst i Skandinavia

Selvsagt skal Norge være på vakt mot snyltere og annet pakk som forsøker å lure til seg av våre goder. Det skulle vel for pokker bare mangle.

Alt for mange innvandrere har kommet til Norge på feil grunnlag, utelukkende for å få tak i lett-tjente penger, ofte på ulovlig vis. Få dem ut av landet, fortere enn svint.

Er alle muslimer terrorister?

MEN, for det er et stort men også. Vi nordmenn skal vokte oss vell for å tro så mye bedre om oss selv enn de flyktningene som kommer, fordi de må.

Vi må ikke tro at vi har rett på et liv i trygghet og overflod, på bekostning av alle andre. Vi må vokte oss vel for å tro vondt om alle andre enn oss selv. Vi må vokte oss for å hate alt som er ukjent.

Husk at nordmenn, bosatt i Norge, stjeler for flere milliarder kroner pr år, inkludert fra egen arbeidsgiver, og vi snylter på skatten og svindler forsikringsselskapene for millioner, så sant vi får en sjanse. Se deg i speilet neste gang du vil ytre deg i negative ordelag om flyktinger som kommer til Norge. De har sannsynligvis opplevd verre ting enn du kan klare å innbille deg.

Nordmenn er slett ikke bedre enn noen andre, heller tvert i mot. Late og grådige slabbedasker er god beskrivelse på mange.

Lasteskipet Siem Pilot har gjort en fantastisk jobb med å berge tusenvis av fortvilte og desperate flyktninger opp fra havet. Flyktninger som ikke har annet enn det de står og går i, på flukt fra en gal diktator i Syria, fra krig og undertrykkelse i Afghanistan eller på flukt for å forsøke å overleve.

Mer enn 1 milion mennesker har flyktet fra krig og terror til tryggere deler av Europa, men mange blir ikke møtt med åpne armer dessverre. Norge har tatt i mot skammelig få, Sverige har tatt i mot ti ganger flere enn oss.

– Jesus brukte ordet nestekjærlighet. Gerhardsen snakket om solidaritet. Dette er verdier som er grunnfestet i den norske folkesjelen, som gull, sterkt som fjell. Jeg er helt overbevist om at nordmenn fortsatt vil bygge et rettferdig samfunn, og vi må bruke de moralske verdiene som ligger i oss også i møtet med dem som kommer. Da vil de oppleve at det er muligheter og håp i Norge, og integreringen vil gå mye lettere. Hvis vi møter dem med mistenksomhet, er det fare for at flere av dem blir radikalisert.

Per Fugelli

Det mest skremmende med mange nordmenns holdning er mangelen på kunnskap, der alle flyktninger blir sett på som en trussel, uansett hvor de måtte komme fra. Mange nordmenn tror at kvinner og barn fra Syria, er en trussel mot det frie demokratiet og det liberale samfunnet vi er vant til å leve i her i landet.

Det er feil, feil, feil.

Vi må våkne opp, åpne grensene for de som ikke eier nåla i veggen og vi må tåle at andre enn nordmenn får bo i Norge.

En av Norges klokeste menn, Per Fugelli, sier han kan se likhetstrekk med tyskernes hat mot jødene, i de norske avisspaltene. Fugelli sier det er ikke frykten for islam vi bør være redde for, men fiendebildet som øker i takt med den økende innvandringen.

Alle muslimer er selvsagt ikke terrorister. En terrorist er en person som på et eller annet tidspunkt har blitt behandlet verre enn han hadde fortjent. Kanskje av naive nordmenn som tror Norge tilhører kun de som er født og oppvokst i landet.

Nordmenns naive og intolerante holdning til muslimer, flyktninger og andre som ikke ser ut som seg selv, er den største faren for et farligere samfunn. Til tross for viktige budskap fra Norges beste rappere.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvor lite skal du finne deg i?

Hvor lite skal du finne deg i? Du er forelsket, dere har det så fint sammen, du lengter etter ham...

Skeptisk til egen økonomi i 2016?

Skeptisk til egen økonomi i 2016? Så lenge du har en fast inntekt og du ikke bruker mer enn du...

Lukk