Therese Johaug får klær i posten av hemmelig beundrer. Det er uvisst om det er mann eller kvinne som ønsker å endre Johaugs garderobe. Det viser seg at det er en beundrer fra Troms som er så glad i den flotte verdensmesteren.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QmHcCul6RrQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-DbuCuvxZV0[/youtube]

Hemmelige beundrere kan være snille, men også bare bli kjent med en kjendis for egen vinnings skyld. Det er lite som tyder på at det er noen skumle tanker bake tromsøværingen som strikker lue,votter og ullsokker til verdens vakreste verdensmester.

– Jeg har fått ting flere ganger før, masse fint. Og det følger alltid med et hyggelig brev. Jeg skulle veldig gjerne visst hvem som sender gavene, så jeg kunne fått en mulighet til å takke. Jeg setter veldig stor pris på det sier Johaug til Dagbladet.

Inntil videre er den eneste takken hun kan gi, å glede den gavmilde beundreren med prestasjoner i skiløypa. Det har hun ambisjoner om å gjøre allerede når verdenscupen åpner på Sjusjøen lørdag 19. november.

Therese Johaug er en av verdens beste skiløpere, og kan være med å gi ski- dronningen Marit Bjørgen kamp om sammenlagt World Cup seier denne sesongen. Johaug er også svært populær blant alle gutter og menn da hun fortsatt, uforståelig nok- er singel.

Ingen kommer til å glemme da hun vant 30 km i Holmenkollen foran beste venninnen og slektningen Marit Bjørgen.

Vargas

Kilde

Dagbladet.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Storberget var ferdig det øyeblikket det smalt 22.juli

  Jeg har fire gode grunner til å gå av. Den første er 39, den andre er tolv, den tredje...

Rosa-blogger-leserne kan ha identitetsproblemer

Opp i mot hundre tusen lesere er innom de mest populære rosa-bloggerne hver eneste dag. Det er veldig mange mennesker, og de...

Lukk