Et forhold er basert på gjensidig respekt, tillit, vennskap og kjærlighet. En vel kjent klisjépreget strofe, men akk så sant så sant.

Selve bærebjelken i hvilket som helst forhold mellom to som har funnet hverandre. Det være seg mann og kvinne, homofile eller lesbiske. Eller begge deler. Å være bifil skal også være veldig inn i tiden har jeg hørt.

Skal et forhold fungere i lengden så må begge bidra for felles mål, og gi av seg selv så det blir det samarbeidet man ble enig om når forholdet tok til.

Da er det selvsagt viktig at det fungerer over tid ellers også. Man kan lett ta hverandre for gitt, og da er det lett for at det blir forutsigbart og kjedelig.

Hvis du tenker over det, gjør du nok for at din kjæreste skal ha det bra? Nå fikk hun blomster sist?

Det er straks helg, nå har du sjansen din knipne latsabb. Dra deg ut i butikken og kjøp en bukett roser til henne. NÅ!

– Jeg er overbevist om at hun blir både glad og overRasket. Eller ta henne med på en litt bedre restaurant, bestill et koselig bord på forhånd. Det skal så lite til for å glede den som betyr så mye for deg-

Når hadde dere sex sist?

Kanskje du skulle gitt henne et forslag om å dra på sex club og terge hverandre opp, før dere tar inn på et bedre hotell og ha skikkelig naugthy hotell-sex?

Eller kanskje la henne få lov til å leve ut drømmen å prøve ut sex med en annen jente?

Mulighetene er mange, men de aller fleste tør ikke tenke på det, langt mindre foreslå noe som kan slå feil ut. Husk at det er store sjanser for at dere lever bare en gang, et liv på denne siden i hvertfall. Hvorfor ikke leve ut den spenningen og eventyret som du eller dere sitter inne med?

Foto: NRK.no

– Det er så mange muligheter, så mange ting å sprite opp forholdet med. Selvsagt må det ikke være relatert til sex. Det kan være vin og mat kurs, som dere går på sammen. Dere har begge likt å danse, swingkurs kanskje?

Gjør noe sammen, felles glede gir felles trøst er det et ordtak som heter. Jeg vil heller si at felles gleder gir rot til samhold. Er det nok kjærlighet i bunnen av forholdet, og dere vil være sammen, så er det så mye lettere å trives sammen når årene går. Om man lever litt.

Det kan være lurt å gjøre ting som dere kan le av når dere blir gamle. Sammen.

Snakker dere nok sammen så er det kanskje han som vil møte noen av samme kjønn på sex- klubb?

Man får ikke mer spenning enn man lager selv…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
GI blod- Mange trenger det

Å gi blod tar ca 25 minutter fra du kommer til du går igjen, og er direkte livsviktig for pasienter...

Anders Behring Breivik- Historien blir til

Den siktede masse drapsmannen Anders Behring Brevik (32) vil være en person dine og mine oldebarn snakker om en gang...

Lukk