Er dette Norges mest sexy blogger?

Smellvakre Marthe Borge har vært på topplistene en stund. 20 åringen fra Stavanger, men nå bosatt i Kristiansand viser stil, klasse og endeløs skjønnhet. Muligens Norges mest sexy blogger. 

Dessverre så er hun ikke singel, hun er nemlig samboer med Jonas (21), går det rykter om på hennes egen blogg. Marthe tar nå et friår, men er tilbake på skolebenken til høsten.

Hva gjør en blogger til en topp-blogger? Jeg mener utseendet er vesentlig, det er ikke av den grunn www.vargas12.com ikke viser ansikt, men pga bloggens innhold. Her er det lite sminke, fashion, hår og dagens outfit. Ikke hadde det blitt noen topp-plassering om bilder av undertegnede var å se heller.

Hos flotte Marthe Borge derimot, der finnes alt som hører hjemme på en perfekt rosa-blogg.

Er dette Norges mest sexy blogger?

Er dette Norges mest sexy blogger?

Marthe Borge (20) Norges mest sexy blogger? Foto: Marthe Borge

Hvor mange gutter og jenter, kvinner og menn som skriver på egen blogg i Norge finnes det ikke noe konkret tall på. Sannsynligvis er det mer enn 500.000 registrerte på diverse lister og plattformer.

Er det noen som mener at andre enn Marthe Borge er Norges mest sexy blogger så vil jeg gjerne høre i fra dere. Sørlandsjenta har absolutt alt. Hun er elegant, klassisk og svært stilfull. Hun vet hva hun vil ha og kler seg deretter.

Mulig vil det komme en offisiell liste over Norges mest sexy blogger også, men inntil da går min stemme til smellvakre Marthe Borge. Hun er dyktige med kombinasjonen tekst og bilder, er flink til å variere innhold og er personlig når hun føler at det passer i sine innlegg.

En svært gjennomført bra blogg, men det er Marthe selv som er helt avgjørende for at bloggen er blant de mest leste i Norge.

Har du din favoritt-blogger?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
15 åring hengte seg pga mobbing på sosiale medier

Joshua Unsworth (15) orket ikke mer. Han valgte å avslutte livet ved å henge seg bak familiens hus i byen...

IDOL-finalen nærmer seg kun 6 igjen- HER er vinneren!

Det er de seks beste som står igjen i IDOL-sirkuset, men det er fra nå av og fram til 10....

Lukk