Er du en særing? Melde deg på Farmen! Gaute Grøtta Grav, ønsker et annerledes Farmen 2018. Derfor søker TV2 og produksjonsselskapet Strix, etter deltagere med særskilte evner.

Her er søknadsskjema!

Gjerne overnaturlige ferdigheter som kan gi god underholdning for nær én million TV-seere. Farmen er fortsatt Norges absolutt mest populære reality-seire.

Årets Farmen skal spilles inn over 11 uker sommeren og høsten 2018 midt i de dype skoger, nær Kongsvinger, nærmere bestemt, Gjedtjernet gård i Grue Kommune. Søknadsfrist er 31. mai.

Har du en 7. sans, kan kommunisere med dyr, de døde, ser inn i framtiden, eller ellers mener du er en perfekt kandidat til å være deltager, og til og med vinne Farmen – da må du få ut finger´n og sende din søknad nå.

Er du en særing? Melde deg på Farmen!

Er du en særing? Melde deg på Farmen!
Farmen kjendis, med Lothepus og Petter Pilgaard i hovedrollen ble tidenes mest populære Farmen-sesong gjennom tidene. Foto TV2.no

Denne gang er det altså de vanlige dødelige, ikke fult så kjente, før de som deltagere kommer inn på Farmen, som skal delta. Sakte, men sikkert, blir også årets forpaktere, kjente og kjære kjendiser, som vi liker å elske, hate og diskutere – rundt om i de tusen hjem. Du kan bli en av disse, men da må du søke snart.

Er du kvinne over 30 år, som har noe å by på, enten du har det i kjeften, på kjøkkenet eller i fjøset, du har neppe hatt, kjære kvinne over 30 år, bedre sjanse til å bli kjendis enn akkurat nå. Send inn noen velvalgte ord i din søknad til TV2, og bli  en av deltagerne i Farmen 2018.

Hytte og bil er flotte premier til mer enn én million kroner, men ikke la det være motive ditt for å delta. Har du evner til å samarbeide, leve tett på mange mennesker i kummerlige omgivelser – over tid, da kan Farmen være ditt livs eventyr som du sent vil glemme.

Er du passe drittsekk, kynisk opptatt av å vinne og lett kan gå bak ryggen på de du får best kjemi med, kan du være den første som ryker ut av Farmen. Samtidig må du kunne være litt egoist for å kunne nå lengt mulig også. Det er ingen fasitsvar på hvordan man skal gå fram, men å rope høyest og sjefe mest mulig fra start – har vist seg som lite klok oppskrift, på å få bli værende på gården lenge.

Har du noen uker til overs fra juli til oktober i år, da kan Farmen være noe for deg. Alt ligger til rette for den perfekte deltager. Det behøver ikke være deg, men kanskje en onkel som har god kunnskap om gårdsdrift, en mormor som har varme hender, eller en søster som ser Märthas engler – eller en mor som snakker og går i søvne.

Å bli kjendis er manges ønske, vinnerne av Farmen får sitt navn skrevet med gullskrift i historiebøkene til evig tid.

Har du spørsmål? Spør da vel!

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Deilige mai!

Deilige mai! Du har mye å glede deg til i tiden framover, ikke minst den deilige vårmåneden mai. Hvor du...

Lukk