Du som er så flott bør vel ikke sitte alene? Du er jo helt unik, du vet- det finnes bare en av deg. Hvorfor gjør du ikke noe med det? Fordi du trives i ditt eget selskap? Kan du ikke være i et forhold av den grunn? Få ut finger’n, her skal du få noen enkle tips.

– Via en rekke forskjellige nettsider kan du finne den rette for deg. En person som kan bli ditt livs beste venn, elsker og kjæreste i en og samme person. Du er lei av å se alle forelskede par som går rundt og er så jævla forelsket hele tiden. De må på død og liv gå hånd i hånd og se hverandre dypt i øynene, flørte, le, knise og kysse. Det er til å bli kvalm av, ikke sant?

Faktum er, du skulle så gjerne ha vært i samme situasjon selv.

Her er de viktigste tingene du kan gjøre for å komme deg ut av ensomheten. Ha i bakhodet at det florer med falske profiler, laget av mennesker med uærlige hensikter som er ute etter dine verdier. Kommer penger- eller personalia opp som tema veldig tidlig, trekk deg vekk snarest!

 

 • Finn en seriøs aktør på nett som tar deg og dine behov på alvor
 • Lag et brukernavn som blir lagt merke til
 • Lag en god profil, med bilde
 • Vær ærlig, by på deg selv uten å kopiere andre
 • Skriv hvor du bor, ikke adressen, men hvilken by
 • Sett enkle krav som viser at du er en person som vet hva du vil
 • Håper du på å møte Rihanna eller hennes like blir du skuffet, vær realistisk
 • Bruk gjerne humor, men ikke gå for langt
 • Ikke vær for original, vær kreativ og skaff deg oppmerksomhet via din profil
 • Fortell om dine interesser, dine verdier, hva du verdsetter og setter pris på
 • Liker du å reise? Er du A eller B menneske, Er du avholds, hvilken klesstil passer deg best?
 • Pynt aldri på sannheten, den kommer for en dag uansett
 • Sjekk at du har skrevet alt riktig i din profil, også grammatisk

Vi mennesker er litt flåsete sagt, flokkdyr som ikke trives alene. Det er en sannhet med visse modifikasjoner. Vi kan trives lenge alene og har godt av å få tid for oss selv, det betyr dog ikke at vi skal være alene for alltid. Vi passer best i tospann, de fleste av oss. Vi har behov som gjør det lettere å leve sammen med en person vi holder av og som elsker tilbake.

Når man er alene har man bare seg selv å tenke på, men da er det bare du som tenker på deg selv også.

– Når man trer inn i et forhold er det så mange positive ting man får glede av. Ingen forhold er enkle, bortsett fra de første ukene når forelskelsens rus herjer vilt med dere begge. Da lever man en periode på en rosa sky, man trenger verken vått eller tørt. Så går forelskelsen sakte, men sikkert over til en sterk kjærlighet, eller den dør hen og det blir slutt.

Det er endel av pakka, det er ikke alltid det går som planlagt, men det er vel verdt et forsøk?

Se for deg de første dagene etter det vellykkede møte, det første fine kysset, de øynene som glinset og de hvite tennene, så ømt og deilige du ble tatt på og så fine ord som ble sagt. Du kan ikke vente på det neste møte. Tenk om det ble dere?!

Tenk om du endelig skulle finne den rette!

Lykke til!

 

Foto: Flickr/ Damien Sass

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United må sparke David Moyes!

Da Everton satte inn 2-0 allerede i førsteomgang mot Manchester United første påskedag, sang Everton-fansen, "are you watching David Moyes"?...

Snart blir du rik!

Sommeren gjør nordmenn rikere enn ellers i året, ikke alle, men mange får feriepenger og skattepenger samtidig. Feriepengene blir ofte...

Lukk