I påsken, eller også ellers i året? Det trenger du ikke å være! Enten du er ung eller gammel, jente eller gutt så er det noen for deg der ute.

Enten du er beskjeden, veldig frampå, vil møte en av samme kjønn eller bare vil ha en venn, så finnes det muligheter for deg. MEN du må nesten ta første skrittet selv.

På nettet finnes det enorme muligheter til å treffe noen som du vil tilbringe tid sammen med. Jeg var så heldig å treffe min utkårede, min beste venn, elsker og kjæreste- min klippe i livet i en og samme person- på nettet! Derfor mener jeg det må være en mulighet for de aller fleste. Lag en profil, med bilde. Legg den ut på de steder du mener kan være riktig for deg. Nettby, match.com, møteplassen, finnenvenn.no eller gjør deg selv tilgjengelig på facebook! Du vil innen kort tid å ha skapt deg ditt lille nettverk, og du får mer venner enn noen gang om du ønsker det. Men du må ta første skrittet selv! Lag en profil i dag;) Du vil ikke angre.

En verden vil åpenbare seg for deg. Og livet er alt for kort til å sitte alene. Og kjenner du noen som du vet sitter alene, så bruk litt av tiden din til å stikke innom. Det vil helt sikkert bli satt pris på.

Vi mennesker er ikke skapt for å være alene, ta kontakt. Bry deg!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvorfor feirer vi Påske?

Er det fordi Rema selger påskemarsipan og påske egg? Eller Nille selger masse gule påsketing ? Nei, det er nok...

Jeg bøyer meg i støvet for John Arne Riise!

   John Arne Riise (29) hevet tommelen i sykesenga i kveld - etter å ha segnet bevisstløs om på mandagens...

Lukk