Iflge NRK, så er det allerede et stort problem for mange at de blir sittende time etter time på nettet generelt, og Facebook spesielt. Jeg tenker med meg selv, for jeg har nylig opprettet profil der jeg og! Så spennende er det virkelig ikke, ihvertfall ikke ennå….

Jeg synes det er hyggelig å treffe gamle kjente som man ikke har pratet med på flere år, og å melde seg inn i grupper man har interesse for eller kan gå god for. Ellers er vel Facebook helt lik alle andre chatte steder etter min mening, bortsett fra at her står man fram med » navn og nummer», dog frivillig.

Merker du snev av abstinenser, eller begynner å kaldsvette hvis du ikke får pc´n til avtalt tid, så får du heller kle på deg og gå deg en tur!

Sikkert alvorlig for de som blir rammet, men get a grip on your life a!

Borgestadklinikken i Skien er forberedt på å behandle de som bruker for mye tid på nettsamfunnet Facebook.

Rørvig forteller til NRK at de nå holder på å utvikle en behandling for avhengighet av rolle- og strategispill på Internett.

– Det kan også gjelde folk som blir avhengige av Facebook og andre sosiale medier.

Det brukes mer tid på nett nå enn noen gang, og Rørvik forteller om eksempler på sju og åtte timer daglig.

Tidsbruken på sosiale medier øker vesentlig, forteller Jan Herman Rørvig, som er administrerende direktør ved Borgestadklinikken.

– Tidsbruken kommer ut av kontroll. Kontrollerer man ikke tidsbruken sin, er det den samme type avhengighet som kan utvikle seg som når man går glipp av å styre pengene sine, sier han til NRK.

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jeg- en allergiker

Slik ser pollenkorn ut i elektronmikroskop. Ikke rart at det klør! Foto: Wikipedia Commons Pollensesongen starter allerede i slutten av...

Se opp for nettdate svindlere!

Er du ute etter en date? Da bør du være på vakt for svindlere som er ute etter pengene dine....

Lukk