Føler du at du MÅ blogge hele tiden, og at du går glipp av det som skjer i bloggosfæren hvis du ikke er på nett og online? I så fall er du ikke alene. Noe jeg har fått bekreftet av de aller fleste andre bloggere jeg har vært i kontakt med-

Men trøst deg med at det går over etterhvert. Til tider så er man drittlei både blogg og nettet. Så går det noen dager, så er det som om man blir dratt inn igjen, nesten sånn at bloggen styrer deg i stedet for omvendt.

Det er kanskje ikke så rart, for personlige blogger er jo som en dagbok og blir viktig for bloggeren selv. Enten det er en åpen eller anonym blogg.

Jeg må innrømme at jeg til tider- de første månedene- hadde problemer med å logge av fra bloggen fordi jeg da ikke hadde oversikten, og var redd alle glemte meg og bloggen min. Så feil kan man altså ta. Alle har gått av en blogg pause, og denne helgen har jeg nesten ikke vært innom, bortsett fra en gang for å se etter kommentarer som måtte godkjennes-

Jeg hadde veldig godt av det, til tross for en svært dalende kurve på alle lister så spiller det mindre rolle. Tildigere i uken hadde jeg ikke lyst til å skrive og da er det bare en ting å gjøre. Logg av!

Har man ikke noe å skrive om eller man ikke synes det er gøy lengre så er det det bedre med en pause.  Jeg er overbevist om at da blir det mer kreativt og interessant for leseren også hvis bloggeren skriver med engasjement og iver-

Når man skal skrive et blogginnlegg så er det viktig å tenke på de som skal lese det, og komme med et budskap, en personlig mening eller en påstand, ergo så skaper man en diskusjon rundt det man har skrevet. Det er ingen selvfølge at det man skriver er likt av, eller engasjerer. Men er det noe du føler for å skrive om så skal du absolutt gjøre det-

Mitt poeng er at man skal være egen sjef over egen blogg- og logg av om det blir kjedelig eller en belastning-

Å skrive blogg skal være gøy!

Blogger du for mye, og eller er du for mye på nettet?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Styrtrike på julehandelen

  HERCULES Det er ikke alltid en person som står bak en butikk, en kjede eller en forretning. Det er...

Advent- gir lys i mørket

Nordmenn elsker lys, og helst levende lys- Hvor mange tusen telys som tennes rundt omkring i løpet av en kald...

Lukk