Er du god på aksjer? Les! Her kan du nemlig gjøre en fin fortjeneste sammen med andre investorer, om du mener å vite hvilke aksjer som stiger de neste ukene. Dette er gratis og en unik mulighet for deg som kjenner markedet og kan nok om aksjer.

Market Experts

Market Experts er et unikt prosjekt for profesjonelle og amatører, som i fellesskap skal forsøke å tjene penger i aksjemarkedet.

Du betaler ingenting, det er gratis for deg, men er du rå på aksjer, kan du tjene gode penger på at andre betaler potten for deg. Har du fått en bedre mulighet til å tjene penger? Neppe?

Lest denne? Røkke gjør suksess med falleferdig aksje

Her kommer det altså en unik mulighet som gjør at du som sitter inne med kunnskap kan få delta i et spennende konsept. Initiativtaker er Selaco AS som er villig til å investere en halv million kroner per uke, for dine og andres aksje-ekspertise. Det er ganske så imponerende, spør du oss.

Beløpet vi investerer hver uke kan øke til flere millioner når vi har etablert en god track-record. Som aktivt medlem får du eksklusiv tilgang til porteføljen som vi investerer i, like etter at handlene er gjennomført

Market Experts

Det er kun de 69 norske aksjene som er registrert på Oslo børs – som er med i valget av aksjer.

Er du god på aksjer? Les!

Ingen ulemper

Her er det ingen ulemper, kun fordeler og vi vet at det er seriøse folk bak prosjektet. Vi kan garantere for at du får de pengene du faktisk har rett på, om dine aksjer er med i den porteføljen som plukkes.

Er du god på aksjer? Les! Slik gjør du det:

  • Meld deg på med egetvalgt brukernavn, e-post og mobil nummer
  • Du må legge inn 1-3 aksjetips før hver mandag kl 0800
  • Du får tilgang til ekspert-tipsene fra andre deltagere
  • Ut i fra denne informasjonen kan du investere privat i egen portefølje
  • Her får du innsikt i hva en rekke fagfolk velger å gjøre når de plukker aksjer
  • Tjenesten er helt gratis og uten forpliktelser for deg som deltaker
  • For å tjene penger må du være med i 3 av 4 uker, da får du tilgang til gevinsten på potten av hva investeringen på 500.000 kr gir fra seg

Hver mandag morgen investerer vi kr 500.000,- i porteføljen som anbefales av medlemmene, basert på vektingen de hadde etter forrige uke. Hver fredag ettermiddag selges porteføljen, og 50% av gevinsten deles på de 100 beste medlemmene pro rata

Market Experts

Tjene penger

Dyr strøm og mange utgifter rundt juletider gjør at mange kunne tenkt seg en liten ekstra skjerv før jul. Her kan du altså sitte i sofaen hjemme, trygg fra virus og stress i handlesentrene og tjene penger. Penger som vokser i en felles portefølje betalt av Market Experts eier, Selaco.

Hvorfor vil noen bruke penger på denne måte? Er et naturlig spørsmål i en slik anledning.

Lest denne? Du vil eie Bitcoin

Om du vil bli rik på aksjer – da bør du ta risiko, uten at du nødvendigvis taper på det – fra første krone. Kunnskap om finansmarkedet kommer ikke av seg selv og du bør ikke høre på eksperter eller lese deg blind på teknisk analyse.

Å ha en mentor du stoler på, kan være smart å skaffe seg. På lik linje med en forfatter som trenger en redaktør å sparre mot, før manus blir til bok. Volatile aksjer, kalles også lotto-aksjer, fordi man kan bli rik på kort tid om man kjøper på riktig tidspunkt, eller fattig om det går motsatt vei.

Det er jo aksjenes naturlige kurve, de går ned og de snur opp igjen – hele tiden.

For at du tjene gode penger på aksjene du plukker, bør du kanskje ikke kopiere alle andre eller plukke vilkårlig. Men sette deg godt inn i markedet, se an hva som er hot or not og forstå hva som påvirker aksjemarkedet både på kort og lang sikt.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest