Er du ikke synlig? Vises ikke nettsiden så godt som du håpet på? Eller ble ikke nettbutikken like suksessfull som først antatt? Da er det på tide du leser deg opp på Google sine strenge krav for synlighet. Og lærer deg hva søkemotoroptimalisering handler om.

Estimated reading time: 4 minutter

Søkemotoroptimalisering

Vargas12.com kan hjelpe deg til å bli synlig online. Det beste av alt? Det er langt rimeligere enn mange tror. Alt du behøver å gjøre, er å bestemme deg for hvilken nettside, link eller nettbutikk du vil bli synlig i.

Les også: Matprisene stiger – slik sparer du penger

Å bruke avisannonser, annonsere på Facebook eller på TV – koster enorme summer.

På en godt besøkt blogg, derimot, blir du godt synlig for en brøkdel av summen. Det er det utvilsomt smart å prøve ut. Besøk vår nettside og finn ut hva du ønsker å bruke på å bli synlig nok.

Er du ikke synlig? Da kan det hende du ikke har den kunnskapen som skal til for å bli akseptert av viktige Google. Søkemotoroptimalisering er helt avgjørende for å komme høyt nok på Google. Gjør du ikke det med din nettside, annonserer du og publiserer artikler eller innlegg for “døve ører”. Det er dårlig butikk, det.

Er du ikke synlig?

Synlig

Er du ikke synlig? Får du heller ikke kunder, vises du ikke på de fire til fem første sidene i Google, vil du ikke få vist dine artikler heller. Vargas12.com er langt inne i det tolvte året som én av de mest besøkte nettsidene i bloggsfæren. Årsak? Fordi vi kan SEO. Søkemotoroptimalisering er helt avgjørende for å lykkes, uansett innhold.

Les også: Hver eneste krone teller

Derfor vet vi hva som skal til får hjelpe deg som leser og kunde. Vi vet hva du behøver og kan gi deg det for en brøkdel av summen du betaler, til Facebook eller andre. Faktum er at det er tusenvis av kroner å spare, på å annonsere smart, der kundene faktisk oppholder seg. Nemlig online.

Å være synlig betyr å bli sett, være konkurransedyktig og til slutt valgt som oppdragsgiver eller nettbutikk. Uansett hvilken tjeneste du ønsker å markedsføre, så handler det alltid om det samme. Å bli synlig nok, slik at kunden velger deg og din nettbutikk, framfor en annen.

Markedsføring

Å markedsføre et produkt via sosiale medier treffer kundegruppen der de er, umiddelbart. Synes du markedsføring og annonsering er kostbart? Enig! Men da kan et godt skrevet blogginnlegg være svaret.

Da kan en godt besøkt blogg være en god investering. I Bloggosfæren er det flere sterke aktører som vet å bruke gode bloggere som markedsførings-portal for sine produkter. Nesten uansett hva du ønsker å reklame eller annonsere for, er det uante muligheter på en god nok blogg.

Reklame er fryktelig dyrt, og en annonse i en lokalavis koster flere tuen kroner, en annonse i en riksavis eller TV-kanal har du kanskje ikke råd til.

Vargas12.com skriver om det folk ikke tør å snakke om, derfor har vi lesere over hele verden som bruker denne bloggen til sin markedsføring.

Vi deler dine annonser, vi skriver innlegg for deg, men på din måte. Slik du vil at din markedsføring skal vises i et norsk eller internasjonalt marked.

Du bestemmer alt, ingenting blir publisert før du er 100% fornøyd. Vargas12.com leses av dine potensielle kunder, hver måned. Kanskje på tide å tenke nytt? Og spare mye penger!

Skriv til oss, da, vel: vargas12.com@gmail.com

Vargas

Pin It on Pinterest